Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Cazul cutremurător al pruncului aruncat în ghenă are un final imprevizibil: un poliţist, tată a trei copii, vrea să îl înfieze

4
23 May 2013 17:30:35
Autor: Daniel Guţă
Florin Bolosin va face demersuri pentru a înfia copilul abandonat. D.G. ADEVĂRUL. ARHIVĂ.
Florin Bolosin va face demersuri pentru a înfia copilul abandonat. D.G. ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

Impresionat de situaţia nou-născutului găsit în această dimineaţă zbătându-se între viaţă şi moarte, după ce fusese lăsat într-un tomberon de propria mamă, un poliţist din Deva este decis să înfieze copilul.

 

Comisarul Florin Bolosin s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara şi le-a transmis colegilor săi, care anchetează cazul pruncului părăsit la naştere, că vrea să adopte minorul.

„Azi dimineaţă, am vorbit cu colegul meu Bogdan Niţu, care mi-a povestit despre ce s-a întâmplat. În acel moment am spus că nu este posibil să ne aruncăm copiii aşa, la gunoi, şi am decis, împreună cu soţia mea, să îl înfiem”, a  spus Florin Bolosin.

Vrea să îi ofere o familie

Poliţistul mai are trei copii, dintre care doi au fost adoptaţi. Este vorba de un băiat (8 ani) şi o fată (11 ani), care au fost aduşi în familia poliţistului după ce părinţii lor naturali i-au abandonat, la scurt timp după naştere, în spital.

În prezent, autorităţile încearcă să da de urma femeii care a lăsat pruncul într-un tomberon de pe o stradă a municipiului Petroşani. Minorul se află înternat în spital.

Vă recomandăm şi:

FOTO Povestea celei mai vechi biserici de piatră din ţară:  Densuş, ridicată pe locul unui templu păgân al romanilor

O hunedoreancă şi-a aruncat copilul nou-născut într-un tomberon

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Gherman Adrian
23.05.2013, 18:23:34

Un om de o inalta calitate morala!

+7 (7 voturi)
Ana-Eugenia Manea
24.05.2013, 07:46:04

Sa-i dea Dumnezeu sanatate politistului si familiei lui! Cand aflam ca mai exista in tara noastra si astfel de oameni, parca mai speram ca lucrurile se pot imbunatati.

+4 (4 voturi)
albinita albinita
24.05.2013, 09:04:21

cinste acestei familii daca fac acest lucru, cai politist sau ca avea alta meserie ,acest om s-a dovedit a avea un suflet in el, si cred ca d-zeu i-a dat gindul cel bun, ca impreuna cu sotia lui si cei 3 copii vor forma o famile fericita alaturi de acel pruncusor, sa dea domnul ca multi romani sa gindeasca asa ca el

+3 (3 voturi)
Get0dac
24.05.2013, 11:11:19

Daca rezista calvarului birocratic ce precede o actiune de genul acesta, merita o decoratie....:). Oricum, cinste lui.