Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Cinci tineri acuzaţi de trafic de droguri şi-au recunoscut faptele în faţa instanţei. Nu au scăpat însă de închisoare

0
28 Apr 2015 09:27:41
Autor: Daniel Guţă
Dosarul traficanţilor de droguri din Hunedoara e judecat la tribunal. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Dosarul traficanţilor de droguri din Hunedoara e judecat la tribunal. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Cinci tineri din Hunedoara, arestaţi preventiv din luna februarie pentru trafic de droguri, au fost înfăţişaţi Tribunalului Hunedoara. Hunedorenii au recunoscut acuzaţiile şi au cerut instanţei înlocuirea măsurii arestării preventive.

Tribunalul Hunedoara a respins cererile formulate de cei cinci tineri din Hunedoara, arestaţi preventiv în luna februarie, pentru infracţiuni legate de traficul de droguri de risc şi pentru constituirea unui grup infracţional organizat.

„Instanţa a respins cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulate de inculpaţii Perju Adrian Cosmin, Micloş Cătălin Robert, Boldijar Ionuţ Alin, Toşa Adrian şi Toşa Cristian Sorin, respectiv cu măsura controlului judiciar – formulată de inculpatul Toşa Cristian Sorin. A constatat temeinicia şi legalitatea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpaţi, pe care o menţine”, a informat Tribunalul Hunedoara. Soluţia instanţei poate fi contestată.

Cei cinci hunedoreni au recunoscut în faţa magistraţilor acuzaţiile de trafic de droguri de risc şi substanţe interzise, pentru care în luna februarie au fost arestaţi preventiv la solicitarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.


Vă recomandăm şi:

Interlopul prins cu două kilograme de cannabis a fost condamnat la închisoare

Curtea de Apel Alba Iulia a redus pedeapsa de cinci ani şi două luni de închisoare stabilită de magistraţii Tribunalului Hunedoara, în dosarul în care deveanul Gheorghe Covaciu a fost arestat şi judecat pentru trafic internaţional de droguri.

Doi tineri din Hunedoara au fost trimişi în judecată pentru trafic de cannabis

Tribunalul Hunedoara judecă doi tineri din Hunedoara, care au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri de risc. Doru Ciobanu şi Andrei Gîdea au cerut astăzi eliberarea din arest.

Cannabis vândut în cluburile din Deva. Patru hunedoreni au fost arestaţi pentru trafic de droguri de risc

Patru hunedoreni au fost arestaţi preventiv şi puşi sub învinuire pentru trafic de droguri de risc. Cei patru sunt acuzaţi că au comercializat cannabis. Au fost reţinuţi în urma unei acţiuni a DIICOT.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările