Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Conducerea Spitalului Judeţean Deva a fost schimbată din nou. Medicul Emil Mariş, manager interimar

0
25 May 2020 13:52:33
Autor: Daniel Guţă
Emil Stoica Mariş.
Emil Stoica Mariş.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva s-a schimbat din nou. Consiliul Judeţean Hunedoara a anunţat numele acesteia.

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara a semnat, luni, dispoziţiile de eliberare din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a medicului Bianca Glodean, respectiv din funcţia de director medical a medicului Marius Vasile Blendea.

„Pentru asigurarea unui management eficient al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, preşedintele CJ Hunedoara a semnat dispoziţia de numire în funcţia de manager interimar a dr. Emil Stoica Mariş. Tot prin dispoziţie a fost numit şi directorul medical interimar, în persoana dr. Lucian Ştefan Miron”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

Medicul Emil Stoica Mariş, nou manager interimar, a fost candidat al PSD la alegerile locale din 2016, pentru funcţia de primar al Devei.

Din luna martie, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva şi-a schimbat de mai multe ori conducerea, atât prefectul judeţului Hunedoara, cât şi reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi ai Consiliului Judeţean Hunedoara implicându-se în numirea managerilor şi a directorilor medicali. De la începutul lunii aprilie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, care devenise un focar de Covid 19, a avut o conducere formată din medici militari, care a reuşit să înlăture, cel puţin pe durata activităţii acestora, haosul din unitatea medicală.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Ministrul Nelu Tătaru, vizită la Spitalul Deva: „Conducerea militară mai rămâne cât va fi nevoie”

VIDEO Ce spune medicul Constantin Vlase despre noua organizare a Spitalului Deva, intrat sub conducere militară

Revolta unui medic din spitalul judeţean: „Situaţia este extrem de gravă. Nu mai sunt alimente”. Reacţia şefilor

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii