Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

COVID-19 în judeţul Hunedoara: 20 de focare de infecţii cu noul coronavirus şi 86 de localităţi „roşii”

0
29 Oct 2020 15:26:14
Autor: Daniel Guţă
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

COVID-19 în judeţul Hunedoara: în prezent sunt 20 de focare de infecţii cu noul coronavirus şi 86 de localităţi „roşii”, cu incidenţa cazurilor mai mare de 3 la mia de locuitori.

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Hunedoara a publicat joi, un raport cu privire la situaţia din dimineaţa de 29 octombrie 2020 a focarelor de Covid 19. Potrivit informării DSP Hunedoara, în judeţ sunt înregistrate 20 de focare de infecţii cu noul coronavirus.

Acestea sunt în: Centrul Rezidenţial UAMS din Hunedoara – 6 cazuri; Asociaţia „Bunicii Văii Jiului”, Centru Rezidenţial – 9; SEWS România - Deva – 31; Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu" Hunedoara – 32 (Secţia Cronici); Direcţia de Asistenţă Socială Deva – 24; Clubul Sportiv Fotbal Hunedoara (Juniori) – 12; Reţeaua de Case Familiale pentru Copii cu Dizabilităţi din Hunedoara – 20; Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva – 18; Liceul Sportiv din Deva – 10; Spitalul Municipal Lupeni – 7 (ATI - 4, Neonatologie – 3); Asociaţia „Zâmbind Copiilor Noştri” din comuna Pui – 7; Sucursala Electrocentrale Mintia – 8; Exploatarea Minieră Lupeni – 10; Fabrica de confecţii „Confezioni Andreea RO” SRL din Lupeni - 36; Direcţia de Asistenţă Socială Hunedoara – 3; Tribunalul Hunedoara – 5; Clubul Sportiv „Jiul” Petroşani – 7; Primăria municipiului Orăştie – 6; Casa „Betania” din Haţeg – 18 şi societatea Keysafety Systems SRL din Ribiţa.

În 86 de localităţi hunedorene, printre care se afă Simeria, Brad şi Ilia, incidenţa cazurilor active de Covid 19 este mai mare de 3 la mia de locuitori. În judeţ, rata infectărilor a ajuns la 1,95 la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore peste 100 de hunedoreni au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus.


Vă recomandăm să citiţi şi:

COVID-19 a lovit un oraş din judeţul Hunedoara. Rata infectărilor a depăşit 3 cazuri la mia de locuitori

COVID 19 în judeţul Hunedoara. Tot mai multe localităţi depăşesc 3 cazuri la mia de locuitori

COVID-19 în judeţul Hunedoara. Unde sunt focare, ce şcoli au fost închise, câţi pacienţi sunt în spitale

COVID-19 în judeţul Hunedoara, situaţia la zi: câţi hunedoreni sunt afectaţi direct de pandemie

Alerta care a „trezit” oamenii din judeţul Hunedoara: „gradul de răspândire a noului coronavirus e ridicat”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările