Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

COVID 19 în judeţul Hunedoara. Unde sunt focare şi câţi oameni sunt internaţi, având coronavirus

0
6 Jan 2021 17:26:03
Autor: Daniel Guţă
ARHIVĂ. ADEVĂRUL.
ARHIVĂ. ADEVĂRUL.

Covid 19 în judeţul Hunedoara. Autorităţile au prezentat situaţia la zi a îmbolnăvirilor. Incidenţa cazurilor de Covid 19 este mai redusă faţă de cea înregistrată în luna decembrie.

Miercuri, 6 ianuarie 2020, au fost înregistrate 114 noi cazuri de infecţii cu Covid 19, în judeţul Hunedoara, potrivit raportului prezentat de Grupul de Comunicare Strategică. Rata îmbolnăvirii în judeţ a ajuns la 1,32 de cazuri la mia de locuitori. Deva înregistrează o incidenţă de două cazuri de Covid 19 la mia de locuitori, iar Hunedoara şi Petroşani un caz la fiecare 1.000 de locuitori.  

În prezent, 1.312 hunedoreni sunt infectaţi cu noul coronavirus. Dintre aceştia, 312 se află internaţă în spitale şi centre de îngrijire, iar 648 sunt în izolare la domiciliu. De la începutul anului trecut, în judeţ au decedat 519 persoane infectate cu Covid 19, multe dintre ele având şi alte afecţiuni. Au fost declaraţi vindecaţi aproape 11.000 de pacienţi.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică, miercuri, 6 ianuarie 2021, în judeţul Hunedoara se înregistrează următoarele focare (număr cazuri active ultimele 14 zile): Spitalul Municipal Hunedoara – 13 cazuri, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă al Persoanelor Adule cu Dizabilităţi din Brad – 19, Spitalul CF Simeria – 1, Centrul Multifuncţional Hunedoara – 22, ANAF DEVA – 2, SC Coramed Călan – 6, Spitalul de Psihiatrie Zam – 3, Termocentrala Mintia – 4 şi Spitalul Municipal Orăştie  - 3. De asemenea, localitatea Topliţa din comuna Topliţa, se află în carantină zonală.


Vă recomandăm să citiţi şi:

COVID 19 în judeţul Hunedoara. Cum a decurs vaccinarea în centrele din spitale şi câte cazuri active mai sunt

Omagiu adus unui asistent medical de la Ambulanţă, decedat în urma leziunilor post COVID 19

A început vaccinarea cadrelor medicale din Spitalul Hunedoara. Medicul Horia Talfeş, primul vaccinat

Primul medic vaccinat anti-COVID 19 în Deva: „Am făcut-o pentru că ne vrem vieţile înapoi” VIDEO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările