Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Cum se lucrează la refacerea DN 68A Deva - Lugoj pe cel mai aglomerat sector. „Ocoliţi, ocoliţi, ocoliţi!” FOTO

0
22 Apr 2021 17:11:03
Autor: Daniel Guţă
Lucrări pe şoseaua Lugoj - Deva. Foto: DRDP Timişoara.
Lucrări pe şoseaua Lugoj - Deva. Foto: DRDP Timişoara.

Cel mai aglomerat sector al şoselei Deva - Lugoj se află în şantier, iar şoferii sunt sfătuiţi să aleagă rutele ocolitoare ale DN 68 A.

Lucrările de reparaţii pe şoseaua Deva – Lugoj (DN 68 A) se derulează pe suprafeţe mari între nodul rutier Margina, de la coborârea de pe autostrada A1, şi nodul rutier Holdea al A1, aflat la circa 15 kilometri.

GALERIE FOTO DE PE ŞANTIER

Parcările de pe Autostrada A1 în judeţul Hunedoara vor fi dotate cu restaurante, spaţii de servicii şi benzinării

Restricţii pe şoseaua Deva - Hunedoara, pentru repunerea pe roţi a unui autotren răsturnat VIDEO

De joi, sectoarele pe care se circulă cu restricţii au fost extinse, din cauza lucrărilor de reparaţii. Mulţi şoferi sunt nevoiţi să aştepte zeci de minute pentru a putea trece de zonele în lucru.  

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara echipele antreprenorului Axela Construcţii şi ale DRDP Timişoara lucrează la înlocuirea structurilor rutiere grav afectate de valorile mari de trafic şi de tonaj, prin efectuarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică.


Foto: DRDP Timişoara

„Ocoliţi! Ocoliţi! Ocoliţi! Având în vedere timpii mari de aşteptare de pe sectorul DN 68A Margina – Holdea, revenim cu recomandarea de a folosi traseele alternative pentru a evita zonele cu lucrări de pe acest drum. Rutele sunt: A1 – Arad – DN 7 Lipova - nod rutier Ilia – A1 – Orăştie – Sibiu şi retur; A1 – A6 Lugoj – Caransebeş – DN 68 Haţeg – DN 66 – nod rutier Simeria – A1 – Orăştie – Sibiu şi retur”, a informat DRDP Timişoara.


Foto: DRDP Timişoara

De la începutul lunii martie, un sector de 15 kilometri de la limita judeţelor Hunedoara şi Timiş, al şoselei Deva – Lugoj (DN 68A), se află în şantier. Reparaţiile vizează înlocuirea structurilor rutiere grav afectate de valorile mari de trafic şi de tonaj, prin realizarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică. Lucrările vor dura până la începerea sezonului estival, restricţiile fiind ridicate în perioada sărbătorilor pascale, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara. Pe sectoarele aflate în şantier sunt instituite restricţii de viteză de 30 kilometri pe oră.


Foto: DRDP Timişoara

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum arată podurile pentru sălbăticiuni, de pe autostrada Lugoj-Deva, la doi ani de la construire VIDEO

Podul verde al Autostrăzii Lugoj - Deva. Cum a ajuns ecoductul pentru animale, la doi ani de la construcţie VIDEO

Autostrada Lugoj - Deva. Ce se întâmplă pe lotul „tunelurilor pentru urşi”, estimat la 300 de milioane de euro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările