Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Elevă de 11 ani abuzată într-o baracă din spatele blocului. Agresorul a ameninţat-o că va ajunge în plasament

0
14 Apr 2021 14:18:27
Autor: Daniel Guţă
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei fete în vârstă de 11 ani. Agresiunile au avut loc într-o baracă din vecinătatea blocului unde victima locuia.

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei fete în vârstă de 11 ani. Minora fusese dată în plasament unei familii din Brad, iar agresorul locuia împreună cu soţia sa în vecinătate, într-o baracă improvizată în spatele blocului.

Tânăr din Hunedoara reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut fosta soţie. Nu a fost la prima agresiune

Tatăl vitreg, monstrul din casa unei fete de şapte ani. A abuzat-o timp de doi ani şi a supus-o la violenţe extreme

„Monstrul din Petrila”. Şirul de abuzuri sexuale şi bătăi la care un bărbat şi-a supus fiica de 12 ani

Potrivit anchetatorilor, în 16 noiembrie 2019, bărbatul şi victima lui au fost surprinşi dezbrăcaţi, întreţinând relaţii sexuale, în baracă de către soţia acestuia. Femeia a alungat-o pe copilă din baracă şi, mai târziu, le-a relatat părinţilor fetei cele petrecute. Potrivit declaraţiei tatălui fetei, familia suspectului i-a oferit suma de 10.000 de lei, pentru a nu se duce la poliţie să reclame agresiunea sexuală.

„Audiată, victima a declarat că a întreţinut în mai multe rânduri, relaţii sexuale cu vecinul ei, începând din iarna anului 2018 şi de fiecare dată în baraca din spatele blocului în care locuiesc cei doi. Ultima dată a fost în data de 16 noiembrie 2019. Atunci, minora a fost ameninţată cu un cuţit de către suspect, anterior acesta spunându-i doar să nu spună nimănui ce s-a petrecut, că în caz contrar va ajunge la centrul de plasament”, se arată în dosar.

Expertizele medico-legale au arătat că victima agresiunii prezenta o deflorare veche, a cărei dată nu poate fi stabilită.

„Inculpatul este trimis în judecată pentru infracţiunea de viol, victima fiind o minoră în vârstă de 11 ani, infracţiune despre care inculpatul arată nu a comis-o, întrucât fiziologic inculpatul nu poate, este bolnav (impotent) existând acte medicale depuse la dosar în acest sens, astfel că este incapabil să întreţină un act sexual”, se arată în dosar.

De asemenea, potrivit afirmaţiilor brădeanului, victima lui a plecat din localitate după ce „s-ar fi căsătorit”, la 13 ani. Bărbatul a fost arestat preventiv iar în prezent este judecat având măsura controlului judiciar.  

Mai puteţi citi şi:

VIDEO Crimă în zona O.M., Hunedoara. O tânără a fost ucisă de iubit. Bărbatul a fost găsit plin de sânge

Crimă în oraşul Simeria. O femeie a fost ucisă în bătaie. Concubinul ei a fost reţinut de poliţişti

Descoperire macabră într-un cartier din Petroşani. O femeie a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat. Soţul ei s-a spânzurat


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările