Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Eleva care a iubit un „monstru”, supusă la umilinţe cumplite. Bărbatul a filmat scenele şi le-a arătat soţiei

21
21 Jun 2021 15:41:15
Autor: Daniel Guţă
FOTO. ARHIVĂ
FOTO. ARHIVĂ

O elevă la un liceu din Deva a trecut prin momente cumplite după ce s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit. Deveanul a fost condamnat pentru şantaj şi lipsire de libertate.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani şi o femeie de 45 de ani, ambii din Deva, au fost condamnaţi pentru lipsire de libertate şi şantaj după ce au supus torturii o tânără, cu care deveanul avusese o relaţie extraconjugală.

Calvarul trăit de fiica adolescentă a unei femei care s-a recăsătorit cu un tânăr dependent de droguri

„Monstrul din parc” va fi judecat în două dosare penale. Al doilea copil agresat de bătăuşul din Hunedoara

Tatăl vitreg, monstrul din casa unei fete de şapte ani. A abuzat-o timp de doi ani şi a supus-o la violenţe extreme


Judecătoria Deva l-a condamnat pe Ovidiu T. la trei ani şi două luni de închisoare, iar pe fosta sa apropiată, care l-a ajutat în comiterea agresiunii, la un an de închisoare. Sentinţa nu este definitivă şi a fost contestată, iar dosarul a fost trimis la Curtea de Apel Alba Iulia, pentru judecarea apelului.

Eleva, amanta bărbatului căsătorit de 18 ani

Victima celor doi a fost o elevă, care se mutase în 2017 în Deva, pentru a-şi finaliza studiile. Tânăra, a cărei mamă era plecat din ţară, s-a înscris la seral, la Liceul tehnologic „Grigore Moisil” şi s-a mutat într-o garsonieră închiriată în Deva, în care locuia singură.

În 2018, a început să frecventeze barul patronat de inculpat din vecinătatea liceului. Acolo l-a cunoscut şi pe Ovidiu T., bărbatul care avea să îi producă traume puternice.

„În primăvara anului 2018, în perioada lunii mai, cu toate că inculpatul se afla într-o relaţie de căsnicie de aproximativ 18 ani, având doi copii minori, inculpatul şi persoana vătămată au început o relaţie intimă, între aceştia consumându-se mai multe raporturi sexuale orale, fie la locuinţa persoanei vătămate, fie la domiciliul inculpatului. Deşi persoana vătămată nutrea ca relaţia dintre ea şi inculpat să se dezvolte pe mai multe planuri, inculpatul s-a rezumat la acte sexuale orale, considerând că astfel nu ar comite un adulter, iar pe de altă parte că persoana vătămată nu merită mai multă consideraţie din partea sa”, se arată în dosar.

Surprinşi de soţie

Tânăra a început să fie geloasă pe familia amantului său, iar la un moment dat, chiar să îi ameninţe soţia.

„În perioada iunie - iulie a anului 2018, inculpatul a fost surprins de către soţia sa, în barul aparţinând societăţii pe care o administra, în timp ce întreţinea un raport sexual oral cu persoana vătămată, ceea ce a determinat o stare conflictuală în familie, precum şi plecarea soşiei acestuia de la domiciliul conjugal. În contextul descris anterior, pentru a-i dovedi soţiei sale sentimentele de afecţiune pe care le-ar nutri faţă de ea şi neseriozitatea ori lipsa de implicare emoţională în orice alte relaţii sexuale pasagere, inculpatul a hotărât să producă o dovadă în acest sens, constând într-o înregistrare audio - video, în care, pe de o parte, printr-un comportament umilitor faţă de persoana vătămată, să demonstreze nimicia acestei persoane în ochii săi, pe de altă parte, să obţină promisiunea acesteia că nu va mai interveni vreodată în relaţia maritală, precum şi exprimarea unor scuze explicite faţă de soţia sa”, se arată în dosar.

În seara de 22 august 2018, împreună cu o angajată a sa, deveanul a chemat-o pe adolescentă în bar şi au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, i-a cerut elevei să îl însoţească în locuinţa sa, aflată în spatele clădirii barului. „Acolo, i-a spus că va fi legată de scaunul pe care se afla aşezată, pentru a vedea cum sunt ţinuţi infractorii. Iniţial persoana vătămată nu a manifestat o îngrijorare deosebită şi a interpretat întreaga activitate ca pe un joc, această idee fiindu-i indusă de inculpat până în momentul în care a reuşit să o imobilizeze, legându-i cu bandă adezivă mâinile şi picioarele de elementele scaunului, suficient de strâns încât victima să nu se poată elibera pentru a părăsi încăperea”, arătau anchetatorii.

Planul diabolic al „monstrului”

După ce a imobilizat-o, agresorul i-a cerut fetei să îi ceară scuze soţiei sale, în timp ce angajata sa urma să filmeze scena. Văzând că adolescenta nu este hotărâtă să facă acest lucru, a lovit-o cu palmele peste faţă, provocându-i hemoragie nazală.

„Pe parcursul întregii înregistrări, inculpatul, dând dovadă de cruzime, a lovit în mod repetat persoana vătămată, în general în zona feţei, a tras-o de păr, i-a mânjit faţa, scalpul şi tricoul cu sângele acesteia, i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, solicitându-i să-şi ceară scuze soţiei sale şi să promită că nu-l va mai căuta. Deşi persoana vătămată l-a rugat pe inculpat la exercitarea fiecărui act de violenţă fizică, să nu o mai lovească, acesta a continuat agresiunea fizică şi supunerea la umilinţe, reproşându-i că i-a distrus familia”, se arată în dosar.

Tratamentul pe care eleva l-a suferit a fost unul degradant. Întreaga scenă, de opt minute, a fost filmată cu telefonul mobil.

„La un moment dat, inculpatul s-a dezbrăcat complet şi ţinând persoana vătămată de bărbie, a ameninţat-o că o omoară, că o desfigurează, întinzându-i sângele de pe faţă spre creştetul capului, apoi ţinându-se de organul genital a afirmat că ”mă p. pe tine”, timp în care victima în mod repetitiv se adresa inculpatului ”te rog frumos să mă ierţi”. Pe parcursul înregistrării video, inculpatul, observând sângele ce se scurgea pe faţa persoanei vătămate urmare hemoragiei nazale, exclamă ”uite cum curge sângele din tine, ia şi mâncă, mâncă, sângele”, introducându-i degetul mânjit în gură, apoi îi lipeşte braţul de gură spunând ”pupă vena asta din care mi-a curs sângele meu”. Ulterior, inculpatul îi reproşează persoanei vătămate că în ultima lună i-a distrus viaţa, motiv pentru care în situaţia în care aceasta va rămâne în municipiul Deva mai mult de două luni, ”o va da la ţigani”, să ”o bage în poştă”, apoi, mânjindu-şi din nou cu sânge degetul, îl duce la gura persoanei vătămate spunându-i ”scoate limba şi gustă, cum ai gustat din p. mea”. I-a ridicat tricoul persoanei vătămate, agresându-i-se ironic ”astea-s ţâte?” şi se îndreptă spre un corp de mobilier din bucătărie, moment în care victima strigă cu disperare în glas: nu cuţitul, te rog nu”, se arată în dosar.

Cu cuţitul la gât

Cea de-a doua înregistrare video, având o durată de aproximativ un minut, realizată cu aceeaşi ocazie, l-a surprins pe bărbat având în mână un cuţit de bucătărie, pe care l-a ţinut cu tăişul lipit de gâtul fetei, solicitându-i să jure că aceasta nu-l va mai căuta, precum şi să ceară încă o dată scuze soţiei sale. După filmarea acestei scene, Ovidiu T. a eliberat-o pe adolescentă.

„După o perioadă, inculpatul a arătat filmarea realizată, soţiei sale, de care se despărţise deja în fapt, pentru a-i demonstra acesteia că nu are vreo legătură cu persoana cu care a fost surprins în bar în timp ce întreţinea un raport sexual oral”, se arată în dosar.

Soţia a divorţat de acesta şi chiar a cerut un ordin de protecţie împotriva lui, din cauza agresiunilor comise.

Mai puteţi citi şi:

Scene de groază trăite de o prostituată. A fost la un pas de moarte după o întâlnire cu un client

Câţi bani câştigau prostituatele de lux în România anului 1990. Fetele roiau în jurul hotelurilor din Capitală

Cuplu acuzat de vecini că făcea sex prea gălăgios. Afişul viral: „Dumitale îţi place cum nechează?”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

21 Comentarii

un motan intransigent
21.06.2021, 15:58:33

Antamarea unei "relatii" presupune si un oarecare risc. Riscul trebuie asumat in parti egale de ambele parti. N-are rost ca reclamatiile ulterioare sa fie "rezolvate" de terti, recte de justitia comunitara. Caz picant, usurel, plictisitor, pana la urma.

-9 (11 voturi)
asasinul asasinat
21.06.2021, 16:10:03

doar ca ea era minora si el trecut de 40.

-3 (9 voturi)
Mihai Popescu
21.06.2021, 16:00:56

Eu am trait copilaria si adolescenta pe vremea comunismului si atunci nu exista asa ceva. Poate cazuri extrem de izolate care erau imediat depistate si pedepsite. Acum avem democraatie si libertate si suntem stat membru UE si NATO. Este foarte bine .....

-7 (13 voturi)
Ezechiel Blumenfeld
21.06.2021, 16:08:58

foarte bine a patit

-9 (15 voturi)
Utilizator Adevărul
21.06.2021, 16:10:49

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (21)

Modifică Setările