articolul anterior articolul urmator

Lagărele morţii din România anilor '50. Locurile în care deţinuţii politici erau exterminaţi prin muncă forţată

26
22 Jul 2019 06:25:06
Autor: Daniel Guţă
Lucrări la Canalul Dunăre - Marea Neagră.
Lucrări la Canalul Dunăre - Marea Neagră.

26 Comentarii

Adrian Foangǎ
22.07.2019, 09:07:10

Te batea si te tinea nemancat, la limita subzistentei. Metode imprumutate de la rusi, aplicate sub supravegherea rusilor.

+5 (5 voturi)
Sorin Constantin
22.07.2019, 09:35:04

@ Adrian Foangă, dacă nu știi, ce te bagi? Citește ce a scris și semnat autorul de articol, persoanele care erau anchetate și condamnate de sioniști care se prezentau drept comuniști din România, membri ai Partidului Comunist din România, deci condamnații erau ,,locatari" citat autorul de articol, care mă va cenzura, desigur, cei ajunși ]n lagăre ;ș pușcării pe motive de nesupunere politică, care se împotriveau ocupației sovietice. Ai cumva impresia că Germania Imperială nu a făcut la fel cu românii din Muntenia, Oltenia ocupate care nu se supuneau regulilor instituite de ocupanți?

-7 (13 voturi)
Serbanescu Serbanila
22.07.2019, 09:57:03

Sorin Constantin "Ai cumva impresia că Germania Imperială nu a făcut la fel cu românii din Muntenia, Oltenia ocupate care nu se supuneau regulilor instituite de ocupanți?" Asta-i mentalitate de taximtrist ciorditor, bre! Adica, daca toti colegii tai foloseau maimuta, tu de ce sa n-o fii folosit, nu? Ce relevanta au alte crime? Pot justifica ele ce-au facut comunistii? Ca sa nu mai vorbim de comparatia ta absolut penibila cu Germania Imperiala. Cand a trimis, bah desteptule Germania Imperiala, chiar si in vremuri de razboi, toata intelectualitatea romana in lagare de exterminare? Si inca ceva, ca vad ca-i tot tragi cu tema asta a sionismului, Petru Groza era sionist? Dej era sionist? Patrascanu era sionist? Bodnaras era sionist? Ceausescu (general al armatei romane bolsevizate !!!!) era sionist?

+7 (11 voturi)
Shenghen Alikianos
22.07.2019, 10:16:38

Ce vrei să spui domnule melițian ? Dacă și alții au fost criminali, criminalii noștri trebuiesc iertați, ba chiar răsplătiți pentru crimele lor. Un popor fără elite este ca roiul de albine fără regină, adecă bezmetic.

+7 (7 voturi)
Lucifer
22.07.2019, 10:42:51

CINE a exterminat românii în anii '50? PARTIDUL MUNCITORESC ROMÂN devenit apoi PARTIDUL COMUNIST ROMÂN. CINE extermină azi românii? PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT ROMÂN, urmaşul PCR. Cu toate crimele făcute, iată că de 30 de ani românii tot iubesc pe comunişti şi pe urmaşii lor. Asta se numeşte sindromul Stockholm, respectiv iubirea dintre victimă şi călău. Trist.

+6 (6 voturi)