Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Mesajul fetei care a învins cancerul: „Am stat şi 4 luni în izolare, voi nu puteţi sta 14 zile în carantină?”

1
11 Mar 2020 13:04:08
Autor: Daniel Guţă
FOTO: Arhiva personală.
FOTO: Arhiva personală.

O tânără de 19 ani care a învins în lupta cu boala cumplită le cere românilor să facă toate eforturile necesare pentru a-şi proteja semenii de coronavirus.

Maria, o tânără de 19 ani, care s-a vindecat de cancer, a publicat un mesaj emoţionant, despre puterea de a lupta cu boala cumplită şi le cere românilor trimişi în carantină să respecte indicaţiile medicilor.

„Am stat şi 4 luni în izolare pentru că am avut un virus minor, pe lângă Covid - 19. Am îndurat 1 an şi 8 luni pe patul de spital cu mici pauze, de 3 maximum 4 zile, după patru luni fără să simt aerul de afară. Am luptat doi ani cu cancerul, viruşii, operaţiile, leziunile cerebrale, arsurile, stările de greaţă şi ameţeală, durerile groaznice şi mi-am acceptat soarta fără să ies din cuvântul medicilor. Toate acestea le-am făcut începând cu vârsta de 14 ani. Mi-am acceptat soarta pentru că am vrut să fiu bine. Iar acum văd zi de zi adulţi care nu sunt în stare să stea în carantină 14 zile? Un copil de 3 ani poate face tot parcursul pe care l-am făcut eu. Dar un adult în toată firea nu poate sta în izolare. Mi-ar fi ruşine. Am învins cancerul. Cei bolnavi de Covid19 o pot face şi ei. Respectaţi ceea ce spun cadrele medicale”, scria Maria, într-o postare publicată pe Facebook.


Mai puteţi citi şi:

Al treilea caz de infecţie cu coronavirus în Hunedoara: o tânără de 26 de ani. A fost amendată cu 10.000 de lei

Amenzi usturătoare pentru doi deveni întorşi din Italia care nu au respectat măsurile anti-coronavirus

Ironiile unui preot despre coronavirus: „Mai predispuşi la îmbolnăvire sunt cei care toată ziua stau cu ochii beliţi la TV“

Spitalul din Hunedoara, în carantină. „Nimeni nu va putea intra sau ieşi în afara personalului de serviciu”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sorin Ionascu
12.03.2020, 11:14:32

Iar veniti cu titluri tembele de genul "invins cancerul"? Sa va fie clar, cancerul il invingi abia in momentul cand mori din alte cauze, dupa multi ani de remisiune. Eu ii doresc multa sanatate, dar e cam prematur sa spui ca "a invins cancerul".