Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara va fi ales în şedinţa de astăzi

0
17 Jun 2015 10:01:04
Autor: Daniel Guţă
Astăzi va avea loc alegerea noului preşedinte al CJ Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Astăzi va avea loc alegerea noului preşedinte al CJ Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Consilierii judeţeni au fost convocaţi astăzi la şedinţa ordinară în care va fi ales noul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara şi un nou vicepreşedinte. Din luna decembrie a anului trecut şi până în prezent, atribuţiile de de preşedinte al CJ au fost preluate de vicepreşedintele Dorin Gligor (PNL).

Trei proiecte aflate pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Hunedoara vor aduce schimbări în componenţa conducerii instituţiei.

Astăzi, consilierii judeţeni sunt invitaţi să adopte proiectul de hotărâre privind încetarea înainte de termen a mandatului de consilier judeţean şi de vicepreşedinte al lui Tiberiu Balint. Tiberiu Balint (PNL) este suspendat din funcţia de vicepreşedinte, din luna decembrie a anului trecut, fiind cercetat într-un dosar de corupţie.

De asemenea, astăzi intră în dezbatere proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara şi proiectul de hotărâre privind alegerea unui vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.
Atribuţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara au fost preluate din luna decembrie a anului trecut de Dorin Gligor (PNL).

Vicepreşedintele CJ a preluat conducerea interimară a instituţiei după punerea sub acuzaţie pentru fapte de corupţie a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, şi mai apoi după ce acesta din urmă a fost declarat incompatibil, printr-o sentinţă definitivă a instanţei.


Vă recomandăm şi:

Mircea Moloţ şi Tiberiu Balint au venit în faţa instanţei. Fostul şef al CJ Hunedoara şi vicepreşedintele suspendat au cerut eliminarea sechestrului pus de DNA

Tribunalul Hunedoara a judecat astăzi solicitările depuse de Mircea Moloţ şi Tiberiu Balint, dar şi a altor învinuiţi în dosarul afacerilor ilegale din Consiliul Judeţean Hunedoara, de ridicare a sechestrului asigurator impus de procurori asupra unor bunuri aflate în proprietatea lor.

Şeful CJ Hunedoara va ajunge din nou în instanţă. Mircea Moloţ cere modificarea regimului de arest la domiciliu

Mircea Moloţ, şeful Consiliului Judeţean Hunedoara, aflat în arest la domiciliu din 9 decembrie, în dosarul în care este anchetat pentru infracţiuni de corupţie, a depus o cerere la Tribunalul Alba, de modificare obligaţiilor impuse în cadrul măsurii arestului la domiciliu.

Mircea Moloţ a fost trimis în arest la domiciliu. Tiberiu Balint şi ceilalţi trei inculpaţi au primit decizii similare

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus trimiterea în arest la domiciliu a celor cinci inculpaţi în dosarul de corupţie, în care este anchetat şeful Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, şi vicepreşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint.

UPDATE VIDEO Mircea Moloţ va rămâne în libertate. Tribunalul Alba a respins propunerile de arestare preventivă. Ce a declarat preşedintele CJ Hunedoara

Tribunalul Alba a respins propunerile de arestare preventivă formulate pe numele lui Mircea Moloţ, preşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, vicepreşedinte al CJ, şi a altor trei oameni de afaceri din Hunedoara, Emanoil Pup, Robertto Venter şi Vasile Axinte, anchetaţi într-un dosar de corupţie ce vizează afacerile ilegale făcute în numele CJ Hunedoara.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările