Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

O hunedoreancă a raportat o tâlhărie la o lună după ce a fost furată de colegii de pahar

0
4 Aug 2010 12:59:40
Autor: adevarul

După ce s-a cinstit cu trei bărbaţi la un bar, femeia a fost acostată pe o stradă din Vulcan fiind deposedată cu forţa de bunurile avute asupra ei. „A uitat” însă o lună de zile să reclame fapta la poliţie.

Elena T., de 56 de ani, din Vulcan s-a prezentat la sediul poliţiei din localitate cu declaraţia că a fost jefuită. Ofiţerul de serviciu a rămas stupefiat când a aflat că fapta penală s-a consumat în data de cinci iulie 2010, adică cu aproape o lună de zile în urmă.

În urma plăngerii făcute de femeie, poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi, din care nu au lipsit făptaşii. Este vorba de Iosif S. , Săndel L. Şi Tomas K,  toţi cu antecedente penale, care i-au  luat femeii prin violenţă suma de 250 de lei, telefonul celular şi bijuteriile pe care le purta asupra sa. S-a dovedit că cei trei erau de fapt „prietenii” de pahar cu care femeia se cinstise într-un bar din oraş chiar înaintea producerii faptei.

Suspecţii au fost prezentaţi azi Tribunalului Petroşani pentru eliberarea unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările