Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Patru kilometri din şoseaua Deva - Lugoj refăcuţi complet. DN 68A rămâne în şantier, cu restricţii

0
26 May 2021 10:25:13
Autor: Daniel Guţă
Lucrări pe şoseaua Lugoj - Deva. Foto: DRDP Timişoara.
Lucrări pe şoseaua Lugoj - Deva. Foto: DRDP Timişoara.

Patru kilometri din şoseaua Deva - Lugoj au fost reparaţi complet. Şoseaua rămâne în şantier pe sectoarele învecinate, iar restricţiile se menţin.

De miercuri, şoferii vor putea circula în condiţii mai bune pe şoseaua Deva – Lugoj, în zona de la limita judeţului Hunedoara cu judeţul Timiş.

Noua şosea din Masivul Parâng, cu două tuneluri, în şantier din 2018. Termen prelungit de finalizare a lucrărilor

Şoseaua Hunedoara - Călan, de doi ani în şantier. Cum s-a lucrat la modernizarea DJ 687 VIDEO

Şoseaua Deva-Lugoj, în şantier pe cel mai aglomerat sector. Calvarul şoferilor şi al localnicilor FOTO

Lucrările de reparaţii pe suprafeţe întinse cu mixtura asfaltică între Holdea şi Coşeviţa, pe DN 68A, au fost realizate pe circa patru kilometri şi a început executarea marcajelor rutiere, potrivit Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara. Utilajele Secţiei de Drumuri a DRDP se vor muta miercuri, în comuna Margina din judeţul Timiş, pentru a reface zona trecerii la nivel cu calea ferată.


Lucrări pe DN 68A. Foto: DRDP Timişoara

Între Coşava şi Coşeviţa, se lucrează la refacerea structurii rutiere şi a început aşternerea de anrobat bituminos, primul strat de asfalt, peste zonele cu piatră spartă. „Reamintim să folosiţi căile rutiere alternative pentru a ocoli şantierul în lucru, valorile de trafic ale autoturismelor fiind, în continuare, mari. De asemenea, reamintim că drumul este în lucru şi sunt impuse restricţii de viteză, la 30 km/h”, a informat DRDP Timişoara.

Restricţii pe şoseaua Deva - Lugoj

De la începutul lunii martie, un sector de circa 10 kilometri al şoselei, între Coşava (judeţul Timiş) şi Holdea (judeţul Hunedoara) a intrat în şantier, iar din 10 mai autorităţile au impus restricţii de circulaţie pentru maşinile cu masa mai mare de 7,5 tone, cu excepţia transportului de persoane şi animale vii. Retsricţiile vor fi menţinute până cel târziu în 10 iulie, când este aşteptată finalizarea lucrărilor.


Lucrări pe DN 68A. Foto: DRDP Timişoara

Potrivit DRDP Timişoara, rutele ocolitoare pentru maşinile grele sunt: pe direcţia Nădlac - Bucureşti: A1 Nod Balinţ – A6 Lugoj – DN 6 Lugoj – DN 6 Caransebeş – DN 68 Caransebeş – DN 68 Haţeg – DN 66 Haţeg – DN 66 Simeria – A1 Simeria sau A1 Nădlac – A1 Arad - A11 Arad – DN 7 Arad – DN 7 Ilia – A1 Ilia; pe direcţia Bucureşti - Nădlac: A1 Ilia – DN 7 Ilia – DN 7 Arad – A11 Arad – A1 Arad – A1 Nădlac.

În ultimii ani, cei 14 kilometri dintre Holdea şi localitatea Margina, învecinată satului Coşava au adus numeroase nemulţumiri şoferilor, din cauza aglomeraţiei şi a traficului greu care a afectat structura şoselei. Reparaţiile de amploare au întârziat, până în acest an, în aşteptarea finalizării sectorului de autostradă Holdea – Margina, parte a Autostrăzii A1 Lugoj – Deva. Lucrările la secţiunea de autostradă nu au mai fost executate.


Lucrări pe DN 68A. Foto: DRDP Timişoara

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dealul Liliecilor, cel mai spectaculos loc al Autostrăzii Lugoj - Deva. Cum a rezistat lucrarea de anvergură VIDEO

Cum arată podurile pentru sălbăticiuni, de pe autostrada Lugoj-Deva, la doi ani de la construire VIDEO

Podul verde al Autostrăzii Lugoj - Deva. Cum a ajuns ecoductul pentru animale, la doi ani de la construcţie VIDEO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările