Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Peste 10.000 de hunedoreni riscă să nu poată vota din cauza actelor expirate

1
19 Oct 2014 20:17:24
Autor: Daniel Guţă
Ghişeele DCEP Hunedoara vor fi deschise în weekend-urile în care au loc alegerile prezidenţiale.
Ghişeele DCEP Hunedoara vor fi deschise în weekend-urile în care au loc alegerile prezidenţiale.

Peste 10.000 de persoane din judeţul Hunedoara au în prezent cărţile de identitate expirate, astfel că nu îşi pot exercita opţiunea electorală, potrivit unui raport al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara.

Conducerea Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara a informat că peste 10.000 de personane din judeţul Hunedoara au în prezent cărţile de identitate expirate, astfel că nu pot vota.

Oamenii sunt sfătuiţi de reprezentanţii instituţiei să îşi reînoiască documentele de identitate. În multe dintre cazuri, hunedoreniii care se află în această situaţie sunt plecaţi din ţară.

„Hunedorenii care au cărţile de identitate deteriorate sau expirate pot să le reînnoiască la cele 13 ghişee pe care Direcţia le are în tot judeţul Hunedoara. În primul tur de alegeri vom avea deschis chiar şi în ziua alegerilor, dar e bine ca oamenii să vină de la prima oră, pentru a putea primi buletinele până seara”, a spus Monica Gânscă, directorul executiv al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara.

Birourile instituţiei vor fi deschise şi în zilele de, 1 noiembrie, între 8:00 şi 16:00, şi duminică 2 noiembrie, între orele 8:00 şi 21:00.


Vă recomandăm şi:

Bărbat găsit spânzurat de gardul Poliţiei municipale din Hunedoara

Descoperire macabră în municipiul Hunedoara. Cadavrul unui bărbat spânzurat în dimineaţa zilei de luni a fost găsit de funcţionarii Serviciului Public de Evidenţă a Populaţiei din Hunedoara.

Un urmărit internaţional a fost prins după zece ani chiar în secţia de Poliţie

Un hunedorean dat în urmărire internaţională, pentru a executa o condamnare de trei ani şi jumătate de închisoare, a fost reţinut după ce s-a întors în ţară şi prezentat la Poliţie, pentru a-şi schimba actul de identitate expirat.

Aproximativ 11.000 de hunedoreni nu vor putea vota dacă nu-şi rezolvă problema buletinului

Potrivit reprezentaţilor Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara, în judeţ sunt aproape 11.000 de persoane al căror act de identitate este declarat nul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Florin Mihai
20.10.2014, 12:05:20

Si multi altii nu vor mai vota... Vreo cateva milioane bune...

Modifică Setările