Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

Sărbători „încinse” în Hunedoara. Pompierii au stins 12 incendii

0
3 Jan 2017 14:48:00
Autor: Daniel Guţă
Incendiu. FOTO: ARHIVĂ ADEVĂRUL. Daniel Guţă.
Incendiu. FOTO: ARHIVĂ ADEVĂRUL. Daniel Guţă.

12 incendii au fost înregistrate în perioada 30 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, în judeţul Hunedoara. Nu au fost soldate cu victime.

Pompierii au intervenit, în intervalul 30 decembrie –  2 ianuarie 2017, la 12 incendii, un accident, 15 transporturi de la domiciliu la ambulanţă în Deva, Hunedoara, Petroşani şi Lupeni. Două echipaje din Petroşani, au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

„Pompierii au constatat că focul risca să se extindă la locuinţa aflată în imediata apropiere. În incendiu a ars anexa gospodărească construită din lemn. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de jarul căzut de la sistemul de încălzit”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Un echipaj de pompieri din  Lupeni a interveni pentru stingerea unui incendiu produs la coşul de fum al unei centrale termice de apartament. Pompierii din Hunedoara, Râu de Mori şi Haţeg au intervenit în Haţeg, pe strada Râul Mare, la un incendiu izbucnit la o casă părăsită, generat de fumatul în locuri neprotejate corespunzător. În incendiu a fost distrus acoperişul casei. Flăcările au cuprins şi acoperişul unei cabane din Baru, dar şi apartamente din Deva şi Hunedoara.

„Pompierii îi încurajează pe hunedoreni, în special pe cei din mediul rural, să cureţe coşurile de evacuare a fumului şi să exploateze corect mijloacele de încălzire şi instalaţiile electrice, acestea fiind principalele cauze generatoare de incendii în gospodării”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Blestemul „muntelui sfânt“ al dacilor: pădurile s-au tăiat cu lăcomie, iar defrişările se văd din satelit

Două catastrofe au lovit succesiv muntele Godeanu, la poalele căruia a fost ridicată capitala Daciei, Sarmizegetusa Regia. În urma unei catastrofe naturale şi a unui incendiu violent de pădure, au avut loc defrişări masive care au pustiit pădurea din jurul muntelui despre care se spune că ar fi fost „locul sfânt al dacilor”.

Un an de la infernul din clubul Colectiv: povestea tragică a tinerilor Maria Vulcu şi Radu Sienerth, victime ale catastrofei

A trecut un an de la incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia au murit 64 de tineri şi alţi aproape 200 au fost răniţi, iar urmele tragediei care a îndoliat România nu au putut fi şterse. Două familii din judeţul Hunedoara şi-au pierdut copiii, în catastrofa din seara de 30 octombrie 2015.

Dezastrul care a dus la moartea a trei copii: ce soartă va avea mama criminală. Alina Ardeleanu a mai fost condamnată pentru sodomizarea unui elev

Procurorii au finalizat ancheta în dosarul tragediei în care au murit trei copii, ucişi într-un incendiu care a cuprinsa apartamentul în care au fost abandonaţi de Alina Ardeleanu. Femeia a fost trimisă în judecată pentru cinci infracţiuni.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările