Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, imagini aeriene de pe Lotul patru. În ce stadiu au ajuns lucrările începute în 2014

1
10 Jun 2019 21:38:32
Autor: Daniel Guţă
Autostrada Lugoj - Deva. Lotul patru.
Autostrada Lugoj - Deva. Lotul patru.

Imaginile realizate luni, 10 iunie, cu ajutorul dronei, pe Lotul patru al Autostrăzii Lugoj - Deva, arată cum s-au mobilizat drumarii la construcţia celor 22 de kilometri.

Cel mai recent raport publicat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, cu privire la stadiul construcţiei loturilor 3 şi 4 ale viitoarei autostrăzi Lugoj – Deva estimează că lucrările la Lotul vor fi finalizate abia în trimestrul al treilea al acestui an.

GALERIE FOTO

Zeci de utilaje şi muncitori sunt moblizate zilnic pe şantierul de la marginea satului Şoimuş, pentru construcţia kilometrului rămas din Lotul 4 Şoimuş - Ilia, arată imaginile realizate cu ajutorul dronei şi publicate pe Youtube.com.

La sfârşitul lunii mai, progresul fizic al lucrărilor pe tronsonul de 22,1 kilometri a fost de peste 96 la sută.  

Pe Lotul al treilea al Autostrăzii Lugoj – Deva, stadiul fizic al proiectului a ajuns la 95 la sută, însă constructorii au estimat că lucrările vor fi finalizate în vara acestui an. Tronsonul de 21 de kilometri între Ilia şi Holdea va fi dat în folosinţă abia după finalizarea lotului IV, anunţau reprezentanţii Ministerului Transporturilor.

Lucrările la cele două loturi ale autostrăzii din vestul ţării au nceput în primăvara anului 2014 şi trebuiau finalizate doi ani mai târziu, potrivit contractului. Un alt tronson, de 14 – 15 kilometri, între Holdea şi Margina, a rămas încă în faza de proiectare. Autostrada Lugoj – Deva va măsura 100 de kilometri.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva la final. Au loc ultimele retuşuri la nodul rutier de la Dobra şi la podul peste Mureş. Cum arată construcţia începută în 2014

VIDEO Cum arată nodul rutier vital al Autostrăzii Lugoj - Deva. Imagini aeriene cu mega-construcţia de la Şoimuş

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva la final. Cum arată nodul rutier construit la Ilia, unde au fost legate Loturile 3 şi 4

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 4. În ce stadiu au ajuns lucrările începute în 2014, pe tronsonul de 22 de kilometri


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Pop Dan
11.06.2019, 08:10:52

in 8 iunie, tot pe Adevarul, era anuntat inca din titul ca autostrada este la final : https://adevarul.ro/locale/hunedoara/video-autostrada-lugoj-deva-final-loc-ultimele-retusuri-nodul-rutier-dobra-podul-mures-arata-constructia-inceputa-2014-1_5cfc00e0892c0bb0c623aa8a/index.html acum acelasi ziar zice ca mai e de lucru.