articolul anterior articolul urmator

VIDEO Detalii înfiorătoare din trenul deraiat: mecanicii au alertat înainte de a muri că garnitura nu mai avea frâne

34
8 Apr 2017 20:50:55
Autor: Daniel Guţă
Accidentul a dus la moartea celor doi mecanici. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Accidentul a dus la moartea celor doi mecanici. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

34 Comentarii

Andrei Popa
8.04.2017, 21:47:38

Trebuia sa sara din tren daca au vazut ca nu le merg franele....

-8 (10 voturi)
Patriot Iuli
8.04.2017, 21:52:46

mda unul tanar poate dar la 51 si mai ales 67 de ani mai au aia reflexe sau abilitati sa sara? daca sareau erau condamnati pentru neglijenta, sa nu ne mire cand se va da vina pe morti pentru nefunctiuonarea franelor.

+8 (8 voturi)
Patriot Iuli
8.04.2017, 21:50:44

Condoleante familiilor! 1. Pe mecanicul de 51 de ani il inteleg sistemul te obliga sa muncesti dar cel de 67 de ani? Pacat ca unii nu stiu sa se opreasca din munca si sa lase loc la cei tineri si mai importanta sa isi mai traiasca putinul din viata ramas. Ce reflexe mai au unii la 67 de ani in caz de accident. 2. CFR nostru este un alt mamut in agonie se fura tot ce se poate si numai rable din timpul regimului comunist avem ramase in functiune ca sa nu mai zic ca dupa capul romanesc s-a preferat inchiderea multor linii in detrimetul electrificarii. Pacat ca am ajuns o tara maxi taxi in timp ce in altele unde se foloseste si pasta de dinti ai de unde alege intre autocare, trenuri, avioane si nu este permis sa ti se vada bilet daca nu ai loc pe scaun nu genul sardinelor ca la noi. Ca sa nu mai zic de enormele intarzieri cfr, reclama cineva, este despagubit cineva. 3. Si inchei, alta poza care mi-a produs indignare este cea cu Dacia papuc acoperita cu prelata galbena si se vede ca acolo vor transporta cadavrele, am vazut porci tranportati in conditii mai luxoase, rusine, asta da respect pentru unii care au muncit o viata si numai au cotizat. Cat despre Valea Jiului numai frumusetea naturii a ramas ca in rest este Valea gunoiului sau cu cladiri degradate si si neantretinnute. Pacat fratilor cine am fost si ce am ajuns ca natie si civilizatie.

+8 (8 voturi)
Romanul
9.04.2017, 07:02:48

@ Patriot Iuli.........CFR sau cum de se mai cheamă după numele celor care și l-au trecut pe numele lor de parcă era a lu' tat'su a ajuns o ruină. În altele părți ar fi un banal accident, se poate întâmpla, dar la noi este o minune că nu se întâmplă zilnic. Referitor la mecanici, ei dispun de grupa favorabilă de munca, nu știu dacă cel de 51 de ani era pensionabili, dar cel de 67 era sigur pensionar și ocupă locul unui tânăr. Oricum , condoleanțe familiei, fiecare face ce vrea cu viața sa, dar sistemul este croit prost în România, nu as dori sa merg cu trenul cu pensionari la comanda.Remarca ta cu Dacia "papuc" pentru decedați este corecta deși respectul statului prefer să-l am cat sunt viu, după moarte nu mă mai interesează așa mult Întru totul de acord cu tine, peisajele zonei sunt de obicei frumusețe aparte, zona ar putea trăi din turism, dar în altă țară cu alți oameni.

+7 (7 voturi)
as above A4_the third
8.04.2017, 22:40:29

PAre rau de cheferisti .....oameni amarati care isi riska viata intr-o tara und ementenanta ca si cuvant de ordine este inexistent...............

+2 (6 voturi)