Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Sorin Palesică, interlopul care a zdrobit o tânără salvamontistă cu pumnii, a cerut să fie pus în libertate, dar fără succes

23
12 Feb 2016 12:56:46
Autor: Daniel Guţă
Sorin Palesică i-a sfidat pe jurnaliştii care l-au intervievat în faţa tribunalului.
Sorin Palesică i-a sfidat pe jurnaliştii care l-au intervievat în faţa tribunalului.

Tribunalul Hunedoara a respins contestaţia depusă de Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă şi a bătut alţi doi clienţi, într-un local din Straja.

Sorin Palesică (33 de ani) a fost adus astăzi în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara, după ce a contestat soluţia dispusă de Judecătoria Petroşani, prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă şi a provocat un scandal înfiorător într-un local din staţiunea Straja, i-a sfidat pe jurnaliştii care l-au aşteptat la intrarea în tribunal.

Dacă în urmă cu o săptămână, în ziua în care a fost adus la Judecătoria Petroşani, pentru a fi arestat, bărbatul s-a victimizat, declarând că era băut şi că îşi cere scuze familiilor victimelor sale, la Tribunalul Hunedoara, Palesică şi-a încordat muşchii, şi-a pus gluga pe cap şi a adoptat o atitudine mult mai dispreţuitoare.

În faţa instanţei nu a avut câştig de cauză.

 

Interlopul Sorin Palesică, adus la tribunal (Hunedoara TV)

„Tribunalul Hunedoara a respins contestaţia depusă de inculpat şi a menţinut dispoziţiile date de Judecătoria Petroşani în acest dosar”, a declarat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.


VIDEO: Hunedoara TV.


„Gorila” Palesică se cere în libertate

Sorin Palesică a fost arestat preventiv după scandalul petrecut în localul din Straja, în care a agresat mai mulţi oameni, printre care o tânără salvamontistă. Interlopul  a contestat decizia instanţei Judecătoriei Petroşani, prin care a fost trimis în arest preventiv pentru 30 de zile, după scandalul pe care l-a provocat într-un local din Straja.  În noaptea de sâmbătă spre duminică, 7 februarie, interlopul de 33 de ani a bătut crunt mai multe persoane într-un local din Straja. Una dintre victimele sale, lovită cu pumnii în faţă până ce şi-a pierdut cunoştinţa, a fost Miruna Inel.

Tânăra de 21 de ani a fost scoasă pe braţe din bar. Palesică a continuat agresiunile, fără să fie oprit de ceilalţi clienţi, chiar dacă la masa la care s-a aşezat se afla şi un jandarm montan. A fost imobilizat, de jandarmi şi poliţişti, după ce a bătut trei oameni, iar în final a fost reţinut şi arestat preventiv. Interlopul din Valea Jiului este recidivist şi a petrecut mai mulţi ani în închisoare pentru agresiuni înfiorătoare comise în trecut.

O tânără bătută de un interlop într-un bar din Staţiunea Straja
Interlopul care a bătut până la leşin o tânără, altercaţie cu poliţiştii

 


Vă recomandăm şi:

Interlopii care au transformat Valea Jiului în „Valea Pumnului”: „gorilele” Palesică, Simota şi Litera, protejate chiar de oamenii legii

Recidivistul Sorin Palesică a fost arestat preventiv după ce a a năucit în bătaie o tânără salvamontistă şi mai mulţi clienţi ai unui local din Straja, sub privirile jandarmului cu care se aşezase la băut. Cazul interlopului care a terorizat Valea Jiului nu este singular. În ultimii ani, personaje dubioase care au lăsat impresia că se află sub protecţia autorităţilor au făcut legea pumnului în comunităţile din oraşele miniere.

VIDEO Traumele Mirunei Inel, tânăra bătută până la leşin de interlopul Sorin Palesică: a fost ameninţată cu moartea şi îi este frică să mai iasă din casă

Sorin Palesică, interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost reţinut şi va fi adus luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, Miruna Inel, victima bătăuşului, încearcă să îşi revină din traumele şi şocul suferit. Sute de mesage de susţinere i-au fost transmise fetei pe care Sorin Palesică a ameninţat-o cu moartea.

VIDEO Ororile bătăuşului Sorin Palesică: a nenorocit o tânără şi a ameninţat poliţiştii cu moartea. Un alt bărbat a fost răpit şi schingiuit cu câinii interlopului

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, într-un bar din staţiunea Straja, a ameninţat cu moartea poliţiştii care au fost chemaţi la faţa locului. Palesică este recidivist, iar în 2006 a fost implicat în răpirea şi schingiuirea unui tânăr, care a fost dus în Defileul Jiului şi lăsat aproape mort, după ce câinii de luptă au fost puşi să îl muşte.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

mafia mafia
12.02.2016, 14:27:54

Comentariu considerat abuziv.

Marian Petrescu
12.02.2016, 16:19:55

vrea sa iasa sa mai bata si pe altii :))

+2 (2 voturi)
Cristian Saileanu
12.02.2016, 17:31:42

nici scandalul nu fost infoiorator, nici tanara nu a fost nenorocita derbedeul a batut o tanara acum trebuie sa faca puscarie.

+2 (2 voturi)
Viorel_P Victor
12.02.2016, 19:36:50

JURNALIST NICOLAE GUȚA eu nu am vazut ca femeia avea fatza sau vreo parte a corpului "zdrobita" ! Femei a primit doar un pumn ci nu pumni cum tot sugerezi tu !

-6 (8 voturi)
Viorel_P Victor
12.02.2016, 19:38:51

DANIEL GUȚA esti o "MAIMUȚA"

-5 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (23)