Hunedoara

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Viorica Dăncilă a deschis anul şcolar într-o comună din Ţara Haţegului. Cum au întâmpinat-o copiii

7
9 Sep 2019 11:40:30
Autor: Daniel Guţă
Viorica Dăncilă s-a aşezat la masa preşcolarilor. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Viorica Dăncilă s-a aşezat la masa preşcolarilor. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Premierul Viorica Dăncilă a fost prezent la deschiderea anului şcolar 2019 la o şcoală din comuna Sântamaria Orlea, judeţul Hunedoara.

Copiii de la Şcoala gimnazială din Sântamaria Orlea, o comună aflată în Ţara Haţegului, judeţul Hunedoara au avut parte de o surpriză în prima zi de şcoală.

GALERIE FOTO

Luni dimineaţă, elevii şi preşcolarii din localitate au fost vizitataţi de Viorica Dăncilă, premierul României şi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, aflat de sâmbătă în judeţul Hunedoara.

 

„Este foarte important pentru mine să particip la deschiderea anului şcolar la o şcoală de comună. Educaţia înseamnă pentru aceşti copii o viaţă mai bună, un trai mai bun, oportunitatea de a-şi clădi un rost în viaţă. Ea reprezintă, concret, ieşirea din sărăcie, combaterea violenţei domestice, o stare de sănătate mai bună, ambiţii mai mari care atrag după sine alte şi alte generaţii”, le-a spus Viorica Dăncilă copiilor şi părinţilor adunaţi în curtea şcolii.

A vizitat apoi sălile de clasă şi grădiniţa, unde s-a fotografiat cu elevii şi cu preşcolarii. „Vă bucuraţi că a început şcoala sau mai voiaţi aşa vacanţă?”, i-a întrebat pe copii.

Câţiva dintre ei au recunoscut-o pe Viorica Dăncilă, alţi micuţi au spus că au văzut-o doar la televizor, însă nu ştiau exact cine este, în timp ce alţi copii au fost preocupaţi să îşi stăpânească emoţiile primei zile de şcoală.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Viorica Dăncilă, abordată acid în timpul băii de mulţime făcute la Ţebea: Ce i-a urat un participant la manifestare

VIDEO Cum a fost primită Viorica Dăncilă la sărbătoarea momârlanilor din Valea Jiului. Simpatizanţii PSD au aplaudat-o în biserică

VIDEO Dăncilă, declaraţii bizare la Hunedoara. „Demisia unui guvern care a făcut pentru români trebuie să meargă pe aceeaşi linie“. Un tânăr a fost amendat

 


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Adrian Foangǎ
9.09.2019, 11:58:10

Scarbos obiceiul prin care politicienii si popii se baga ca musca in lapte la inceputul fiecarui an scolar.

+5 (7 voturi)
DOLOFANESCU CEFALESCU
9.09.2019, 13:05:44

Am auzit ca au incurcat-o cu o planta pe Danci' Honey si au vrut sa o ude...

+3 (3 voturi)
mitrut
9.09.2019, 13:09:08

Proasta s-a intors acolo unde ii e locul, la scoala primara. Dar in banca!

+4 (4 voturi)
m lupascu
9.09.2019, 13:20:58

- de la gradinita a plecat la rahova sa.i duca o gonflabila nefericitului criminal

+4 (4 voturi)
M Alex
9.09.2019, 13:38:16

Se duce si ea prin ultimele catune, poate acolo n-o mai recunoaste nimeni ca s-o huiduie. Macar asa de-ar vedea cum traiesc oamenii pe la satele uitate ale Romaniei.

+4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările