VIDEO Sute de oameni s-au adunat în faţa Palatului Culturii şi au scandat: "Ghinion, Iaşul s-a trezit din somn!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ieşenii au protestat astăzi, 14 noiembrie, în stradă, în zona Palatului Culturii FOTO ziaruldeiasi.ro
Ieşenii au protestat astăzi, 14 noiembrie, în stradă, în zona Palatului Culturii FOTO ziaruldeiasi.ro

Câteva sute de ieşeni, nemulţumiţi de modul de organizare al alegerilor în diaspora, au protestat astăzi, începând cu ora 18.00, în faţa Palatului Culturii din Iaşi.

UPDATE Ieşenii s-au adunat în faţa Palatulului Culturii din Iaşi pentru a participa la mitingul de solidaritate cu românii din diaspora umiliţi la votul din turul 1 al alegerilor prezidenţiale. La mitingul autorizat până la ora 20.00 se strigă lozinci precum "Jos, Ponta!", ”Ponta, nu uita, România nu te vrea!”, ”Ghinion, Iaşul s-a trezit din somn”, ”Diaspora, nu uita, iaşul e de partea ta” şi ”Vrem peste hotare secţii de votare!”.

Manifestaţia de solidarizare cu românii care nu au putut vota în turul I, mai ales cei din străinătate, a avut loc în faţa Palatului Culturii din Iaşi. Primăria municipiului Iaşi a primit o cerere de autorizare a protestului de la Ionuţ Iftode, cerere avizată pozitiv de oficialii ieşeni.

Acelaşi Ionuţ Iftode este unul dintre administratorii paginii de Facebook pe care s-a mediatizat protestul din această seară. Pe contul de pe reţeaua de socializare şi-au anunţat prezenţa la miting în jur de 1.800 de persoane.

protest iasi

“NU MAFIEI! JOS COMUNISMUL!!! Deşteaptă-te Române!!! Nu mai vrem să fim umiliţi! Trebuie să fim cu toţii solidari cu Românii din Diaspora cărora le-a fost ÎNCĂLCAT dreptul la VOT!!! NU PUTEM ACCEPTA ASTA! Aşa cum părinţii noştri au luptat în decembrie 89 pentru libertate şi democraţie a sosit timpul să o facem şi noi prin VOT!”, este mesajul postat pe grupul în care este promovat protestul.

Protestul de la Iaşi pentru susţinerea dreptului la vot în diasporă, înainte de turul doi al prezidenţialelor

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite