Iaşi

articolul anterior articolul urmator

A vrut să-şi încălzească apă ca să se spele, dar a ajuns în comă la spital

0
5 Dec 2011 13:39:27
Autor: adevarul
Tânăra este sub supraveghere medicală
Tânăra este sub supraveghere medicală

O tânără în vârstă de 21 de ani a ajuns în comă de gradul II la spital după ce s-a intoxicat cu gaz metan în timp ce a utilizat boilerul din baie. Medicii spun că este cel mai grav caz de intoxicaţie de la începutul anului şi se menţin rezervaţi în ceea ce priveşte prognosticul.

Duş încheiat la spital pentru o ieşeancă de 21 de ani! Aceasta a ajuns la Centrul de Traumă şi Toxicologie „Sfântul Ioan" Iaşi după ce boilerul din baie pe care-l utiliza pentru a încălzi apa a scăpat gaz metan, iar tânăra s-a intoxicat. Părinţii au sesizat ca fiica lor nu mai ieşea din baie şi s-au alertat. Fata a fost transportată de urgenţă la spital.

Iaşi: În comă la spital, după ce a băut insecticide pentru gândaci

Adolescent din Iaşi, în comă alcoolică la spital după ce a băut cot la cot cu nişte văcari

„Pacienta a fost preluată de medicii de urgenţă, a necesitat resuscitare respiratorie şi a fost internată la Toxicologie. Prognosticul este rezervat, aceasta fiind cea mai severă intoxicaţie cu metan din acest an", a declarat doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la Centrul de Traumă şi Toxicologie Iaşi.

Medicii spun că în sezonul receau de tratat numeroşi pacienţi care se itnopxică pentru că folosesc surse improvizate de încălzire şi recomandă asigurarea ventilaţiei corespunzătoare a încăperii.
Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările