Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Aglomeraţie la Registrul Auto din Iaşi. Zeci de şoferi s-au îmbulzit să plătească taxa de poluare mai ieftină

0
27 Dec 2011 13:28:28
Autor: adevarul
Aglomeraţie la Registrul Auto Român
Aglomeraţie la Registrul Auto Român

Peste 120 de ieşeni au trecut de la primele ore ale dimineaţii la sediul Registrului Auto Român pentru a plăti taxa de poluare înainte să se scumpească.

Îmbulzeală la RAR din cauza noii taxe de mediu care va trebui plătită şi la cumpărarea unei maşini înmatriculate înainte de 2007

Aproape 140 de şoferi care au maşini mai vechi de 2007 au pierdut astăzi ore în şir la cozile de la RAR pentru a plăti taxa de poluare, care se va scumpi de la la 1 ianuarie. Până la sfârşitul programului, 140 de maşini au fost înregistrate, în număr dublu faţă de o zi obişnuită.

„Este aglomeraţie dar nu este exagerat. Încă nu ştim de ce vin şoferii în număr atât de mare. Ne bucură că avem solicitări. Pentru 28 decembrie, mai putem face 30 de programări“, a spus Octavian Varvara, şeful reprezentanţei RAR Iaşi.

Noua lege, care va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2012, prevede reducerea taxei cu pana la 25%, dar în acelaşi timp şi introducerea obligativităţii plăţii acesteia pentru maşinile înmatriculate înainte de 2007, chiar dacă acestea au fost cumpărate de noi, din România.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările