Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Ameninţare cu bombă la Protecţia Copilului Iaşi. Un părinte spune că va arunca clădirea în aer

0
30 Jun 2021 10:32:05
Autor: Andrei Luca
FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

Părintele unui copil ameninţă că va arunca clădirea în aer, având diverse nemulţumiri la adresa Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Echipaje ale Poliţiei şi brigăzi antitero s-au deplasat de urgenţă la sediul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Iaşi, după ce un părinte ar fi ameninţat că va veni cu o bombă în clădire. 

Un tată al unui minor care se află în asistenţă maternală a fost şi a făcut scandal. A spart geamul uşii de la centru, a fost rănit. A fugit aminintand că se întoarce cu o bombă. Părintele nu este la primul gest de astfel. Pentru siguranţa tuturor au fost sesizate toate organele legii”, a declarat Tiberiu Bantaş, purtător de cuvânt DGASPC Iaşi.
 
Tot personalul a fost evacuat. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un bărbat care are mai multe internări la Socola şi nu este pentru prima dată când face scandal la sediul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Iaşi. 
 
„A transmis faptul că în jumătate de oră el vine şi pune o bombă. În mod firesc am anunţat organele competente care sunt acum la faţa locului şi au evacuat clădirea. S-a stabilit un perimetru de peste 100 m şi se verifică clădirea de către jandarmi, poliţişti. Momentan activitatea din sediu este întreruptă, nu ştiu când vor termina de verificat. Ne vor anunţa”, a declarat Ion Florin, directorul DGASPC Iaşi.
 
Vă recomandăm să citiţi şi: 
 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările