Iaşi

articolul anterior articolul urmator

AUDIO Profesorul de sport care voia sex cu o elevă de 18 ani are de plătit o sumă imensă. „Ştiu că îţi place viaţa”

16
31 Mar 2019 15:37:37
Autor: Ionuţ Benea
Petrică Angheluş FOTO News Pascani
Petrică Angheluş FOTO News Pascani

Judecătorii ieşeni au condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare un profesor de sport de la Colegiul „Mihail Sadoveanu” care a fost găsit vinovat de hărţuire.

Petrică Angheluş are 61 de ani şi a fost deferit justiţiei după ce a făcut avansuri unei eleve de 18 ani. 

„Inculpatul, profesor în cadrul unei unităţi şcolare din municipiul Paşcani, a efectuat trei apeluri telefonice de pe terminalul său mobil pe terminalul mobil aparţinând persoanei vătămate O. A. în vârstă de 18 ani, elevă la o unitate şcolară din mun. Paşcani, căreia i-a propus să se întâlnească şi să-i ofere diferite bunuri pentru a întreţine cu aceasta relaţii sexuale”, au precizat procurorii.

Profesorul a fost înregistrat de eleva pe care încerca să o cucerească, fata depunând şi plângere. Potrivit înregistrării, profesorul îi spune elevei că „este un om în toată firea, nu un puţoi” şi că dacă ar ieşi cu el îi va face cadou „un puloveraş, un bănuţ”.

„Îmi eşti dragă şi ştiu că îţi place viaţa şi viaţa e făcută ca să fie trăită, despre asta este vorba”, spune cadrul didactic, conform înregistrării. Profesorul a fost obligat de instanţă şi la plata unor daune de 20.000 de lei către elevă şi, dacă sentinţa va rămâne definitivă, nu va mai avea voie să predea. 

Într-un interviu acordat newspascani.com în martie 2017, profesorul spunea că este nevinovat. „S-a întâlnit Consiliul de Administraţie în această dimineaţă şi a hotărât să se facă o comisie de etică. Doamna directoare a fost cu eleva respectivă la mine săptămâna trecută. Eu nu am văzut-o până atunci în viaţa mea, nu-mi este elevă. Am luat numărul ei de telefon de la un băiat căsătorit din oraş şi eu nu am ştiut o clipă că este elevă. În prezenţa directoarei am discutat cu ea când a venit cu înregistrarea telefonică, pe care am recunoscut-o deşi era distorsionată. Şi am zis atunci: băi aşa o fi, dar noi ne-am întâlnit până acum vreodată? Am vorbit, ne-am salutat, ne-am atins, am apărut în faţa ta şi te-am rugat ceva? Nu, a răspuns ea de faţă cu doamna director Şerban. Acum a venit un poliţist în civil la şcoală să-i întrebe pe elevii din cămin dacă am luat numărul de telefon al fetei de la ei”, a declarat Petrică Angheluş.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

16 Comentarii

Constantine Constantine
31.03.2019, 15:57:13

Pentru cei care spun ca viata merita sa fie traita (si in fond au dreptate) cu pustoaice de 18 ani,asteptati sa se deschida casele de tolerante. Acolo te duci direct pui banul jos si nu mai e nevoie de puloverase. Ca "marfa" e destula.Doar ca se opun popii ca cica sintem ortodocsi si politicienii ca cica nu-i mai aleg..ortodocsii!

+7 (7 voturi)
anisco lucaciu
31.03.2019, 18:27:48

Serios C-tine ? Raționament beton. Pai unde mai sunt ortodocșii și popii dacă nu au venit la referendumul pentru constituție cu tot cu alte culte și totuși nu au întrunit 25 % ? Sau poate mai e bun simț și nici ateii nu sunt de acord cu curvia legalizată ? Hmm ?

-4 (4 voturi)
LochRoagPM
31.03.2019, 16:52:27

bila , lanțul și la ocnă ...dar înainte de asta castrat în viu el până la rudă de gradul III în sus și în jos pe parte bărbătească și femeiască fără anestezie . Ocnă pe viață !

-3 (5 voturi)
Comandor Gherghisan
31.03.2019, 17:45:02

De fapt aia de 18 ani l-a tot sunat si se milogea de el. Ca-i face si o---l si normal si-l lasa si in f---d.

+3 (5 voturi)
Popa Andrei
31.03.2019, 17:36:55

Dar ce-a facut saracu', tipa era oricum majora, nu mai poti acum nici sa faci curte unei fete, ca esti dat in judecata pentru hartuire.

+1 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (16)