Iaşi

articolul anterior articolul urmator

UPDATE BAC 2018. Dificultăţile probei de miercuri de la Bacalaureat. La ce materii  vor susţine examen peste 5.000 de elevi ieşeni

0
27 Jun 2018 07:49:04
Autor: Simona Stanciu
Elevii vor începe examenul la ora 9.00 FOTO Arhivă
Elevii vor începe examenul la ora 9.00 FOTO Arhivă

În cele 17 centre de examinare înfiinţate în judeţul Iaşi sunt aşteptaţi şi astăzi elevii care au absolvit liceul şi vor susţine Bacalaureatul în această vară.

Potrivit oficialilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, miercuri, 27 iunie, este programată proba obligatorie a profilului. În Iaşi, 1452 de candidaţi s-au înscris la Istorie şi 3.584 candidaţi la vor da examenul la Matematică.

„Daca la Istorie există un singur tip de subiect, la Matematică se vor administra 4 tipuri de subiecte, în funcţie de profilul absolvit de candidat: matematică-informatică, pedagogic, ştiinţele naturii sau profil tehnologic“, au transmis reprezentanţii IŞJ Iaşi. 


Subiectele la Istorie BAC 2018 şi baremul de corectare vor fi disponibile pe www.adevarul.ro imediat după publicare a lor.

Probele scrise ale examenului de bacalaureat se încheie joi, 28 iunie, cu proba Ed), unde comisiile din Centrele de examen vor gestiona subiecte la nu mai puţin de 14 materii. Primele rezultate vor fi afişate miercuri 4 iulie şi tot atunci, în intervalul 12.00-16.00 vor putea fi făcute contestaţiile.

În acest sens, au fost organizate un număr de 17 centre de examen, două în Paşcani, câte unul în Târgu Frumos şi Hârlău şi 13 în municipiul Iaşi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările