Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Biletul de adio lăsat în urmă de tânărul însoţitor de zbor din Iaşi: „Nu ştiu ce mă aşteaptă dincolo“

4
11 Jul 2020 13:48:03
Autor: Alina Batcu
Robert-Ştefan Cepăreanu, tânărul găsit spânzurat       Foto Facebook
Robert-Ştefan Cepăreanu, tânărul găsit spânzurat       Foto Facebook

Robert Cepăreanu avea 24 de ani şi în urma lui a lăsat o scrisoare teribilă, în care încearcă să-şi explice gestul. Tânărul era însoţitor de zbor şi a fost găsit spânzurat într-o zonă împădurită din Iaşi.

Robert-Ştefan Cepăreanu, tânărul însoţitor de zbor din Iaşi care a fost găsit spânzurat vineri, 3 iulie, într-o zonă împădurită din Iaşi, a lăsat un bilet de adio. Tânărul în vârstă de 24 de ani spune că ar fi trecut peste orice problemă, dar despăriţirea de iubita lui a fost prea mult pentru el. 

Ziarul de Iaşi a publicat fragmente din scrisoare, dezvăluind astfel ce l-a determinat pe tânăr să-şi ia viaţa. Robert se despărţise de iubita lui şi nu o mai văzuse de două săptămâni. El i-a trimis acesteia mai multe mesaje, însă fata nu i-a răspuns. 
 
Astfel, tânărul a intrat în depresie, iar la sfârşitul săptămânii trecute, la orele amiezii, după ce a luat masa împreună cu fratele lui, s-a decis să-şi pună capăt zilelor într-o zonă împădurită de lângă pârtia de schi de pe strada Sărărie din Iaşi. 
 
„Dacă citiţi asta, înseamnă că am reuşit. Îmi pare rău că s-a ajuns la asta. Aş fi putut trece peste lipsa jobului, banilor şi orice altceva, dar nu şi pentru despărţirea de N. Abia după ce am pierdut-o, am realizat că o iubesc. Am pierdut-o din cauza prostiei şi idioţeniei mele. Nu am putut suporta gândul că nu mai e cu mine şi că ar putea fi cu altcineva", a scris Robert în biletul de adio. 
 
Înainte să-şi pună capăt zilelor, tânărul s-a gândit la toţi cei dragi lui. Îşi cere iertare de la părinţi şi de la toţi cei apropiaţi. A lăsat scris cine trebuie să primească telefonul lui, calculatorul şi hainele. Îi spune unui prieten să slăbească şi le dă sfaturi fraţilor. 
 
„Nu ştiu ce altceva să mai las scris aici. Poate ajung să citească toţi cei menţionaţi aici, inclusiv N. Poate nu am fost cel mai bun fiu, frate, verişor, nepot, prieten, iubit, elev, angajat. Dar am încercat, cu bune şi rele, să mă îmbunătăţesc, mai greu sau mai uşor. Cu unele poate am reuşit, cu unele nu.
 
Dar consider că, odată ce am ajuns aici, că am eşuat la fiecare dintre ele, şi am dezamăgit nişte oameni la care ţineam. Dar gândiţi-vă şi la cum mă simţeam eu, şi că nu este uşor să treci peste ele. N. nu a fost ceva peste care să trec peste.
 
Dintre cele trei iubite, B. - trei ani, nu am fost afectat după despărţire, G. - cu care am fost trei săptămâni, nici la ea nu am avut resentimente şi nu am suferit, deoarece ea nu era ceea ce căutam. Şi când în sfârşit am găsit ceea ce căutam, m-am comportat cum m-am comportat şi am pierdut-o. Şi aici îmi iau rămas bun.
 
Nu ştiu ce mă aşteaptă dincolo. Adio", a scris Robert. 
 
Tânărul, care era însoţitor de zbor, a plecat de acasă miercuri, 1 iulie. Poliţiştii au dat alarma joi, 2 iulie, atunci când li s-a adus şi lor la cunoştinţă faptul că băiatul nu se mai întorsese acasă. Trupul neînsufleţit al lui Robert a fost găsit vineri, 3 iulie. 
 

Vă mai recomandăm şi:

 
 
 
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Stefan din Nord
11.07.2020, 14:14:30

Ce sa-l astepte ? Neantul ,nefiinta . Nu rai ,nu iad ,doar un somn adanc .

0 (6 voturi)
Adrian Foangǎ
11.07.2020, 14:38:21

Comentariu considerat abuziv.

dracon
11.07.2020, 14:41:07

Comentariu considerat abuziv.

kitty kat
11.07.2020, 19:04:12

Sper så fie ultimul articol despre acest subiect, dacå nu cumva "Adevårul" a ajuns un ziar de anunturi intre timp. Deja e a 3-a zi in care se scrie despre asa ceva. Consider cå sunt lucruri mult mai importante despre care ati putea scrie.

+1 (1 vot)