Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Bugetul municipiului Iaşi a fost adoptat, la a treia încercare. Un consilier USR PLUS a votat alături de PNL şi PMP

1
12 May 2021 16:38:18
Autor: Alina Batcu
Consiliul Local Iaşi   FOTO Alina Batcu
Consiliul Local Iaşi   FOTO Alina Batcu

Votul consilierului USR PLUS a fost decisiv pentru trecerea proiectului de buget local, PNL şi PMP având împreună doar 13 voturi, cu unul mai puţin decât reprezintă majoritatea simplă în consiliu.

Bugetul Municipiului Iaşi a fost adoptat miercuri, 12 mai, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local (CL) Iaşi. Aceasta a fost a treia încercare a consilierilor locali din Iaşi pentru a adopta proiectul.
 
Până miercuri, 12 mai, mai multe şedinţe de CL au avut ca proiect principal Bugetul Municipiului Iaşi, fără ca acesta să fie adoptat, în condiţiile în care nu a existat o majoritate în acest sens.
 
Miercuri, 12 mai, şedinţa extraordinară a CL Iaşi a durat 30 de minute, iar bugetul local a fost aprobat. În favoarea proiectului au votat 14 consilieri, respectiv 11 de la PNL, doi de la PMP şi unul de la USR PLUS.
 
Votul consilierului USR PLUS Cezar Baciu a fost decisiv pentru trecerea proiectului de buget local, PNL şi PMP având împreună doar 13 voturi, cu unul mai puţin decât reprezintă majoritatea simplă în consiliu.
 
„Voi vota în conformitate cu jurământul pe care l-am depus în faţa cetăţenilor Municipiului Iaşi. Sunt pentru Bugetul Municipiului Iaşi”, a spus consilierul USR PLUS Cezar Baciu.
 
 
Vă recomandăm să citiţi şi:

Un angajat al ASF demască neregulile din instituţie: rude ale unor lideri PSD, angajate fără concurs pe salarii de 4.000 euro/lună
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sybil
12.05.2021, 17:06:05

sa votezi bugetul pe anul in curs la mijlocul anului, mi se pare un esec al administratiei publice locale, dar si a guvernului ce a tergiversat si aprobat f tarziu bugetul pe 2021. Bine ca l-au aprobat, ca sa nu ajunga in blocaj administrativ.

Modifică Setările