Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Ce a păţit un pensionar care a zgâriat un BMW ce-i bloca garajul. Cazul tranşat în justiţie care-i descurajează pe nervoşi

41
13 Nov 2019 13:44:27
Autor: Ionuţ Benea
Garajul blocat l-a scos din minţi pe un ieşean FOTO Arhivă
Garajul blocat l-a scos din minţi pe un ieşean FOTO Arhivă

Un bărbat de 74 de ani din Iaşi a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu amânarea pedepsei după ce a fost găsit vinovat de distrugere. Ieşeanul a fost obligat să achite şi daune materiale de aproape 6.000 de lei unei firme.

Marian Grăjdeanu a ajuns în vizorul legii pentru o faptă din iulie 2017, când a avariat un BMW ce era parcat în drepul uşii propriului garaj. Judecătorii au menţionat în motivarea sentinţei că ieşeanul este proprietarului unui garaj de mai mulţi ani, în tot acest timp mai mulţi conducători auto parcând maşina în faţa uşii şi blocând calea de acces.

Pe 4 iulie 2017, la ora 18.30, când a mers la garajul său, a găsit un BMW care îi bloca o treime din calea de acces. „Pe fondul consumului de alcool şi enervat de această situaţie, cu o cheie pe care o avea asupra sa, inculpatul a zgâriat aripa dreapta spate şi ambele portiere de pe partea dreaptă ale autoturismului mai sus menţionat“, au precizat judecătorii, care au mai arătat şi că bărbatul a lovit hayonul maşinii cu uşa garajului. Întreaga scenă a fost văzută de un martor, care a anunţat femeia care conducea maşina.

Marian Grăjdeanu a recunoscut că a zgâriat maşina, însă a lăsat de înţeles că uşa garajul ar fi avariat vehiculul din cauza vântului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

41 Comentarii

George Luca's
13.11.2019, 14:02:41

Nervosii sunt asa pentru ca li se incalca un drept, dreptul la proprietate. Cu asta incurajati calmii cocalari sa iti blocheze proprietatea cat vor si cum vor. Tara pe dos, ziaristi cocalari pe fata.

+26 (38 voturi)
Moftangiul Român
13.11.2019, 14:07:47

Bun, batranul a fost nervos si-a platit pentru fapta sa, pentru distrugere. Vreau sa stiu ce pedeapsa s-a aplicat celui care i-a obstructionat accesul pe proprietate parcandu-si masina intr-un loc nepermis de lege (cei dispusi sa ma combata n-au decat sa citeasca legea care precizeaza dreptul cuiva de a avea acces oricand la bunurile sale fara a ii fi ingradite drepturile de proprietate si utilizare). Fa un articol complet, domnule Benea, si fi jurnalist pana la capat. Nu v-au invatat la sectia de jurnalism ca la inaugurarea unei cladiri inalte se precizeaza atat inaltimea cat si numarul de etaje nu doar ca e inalta si ca apartine lui X?

+22 (22 voturi)
Jorj
13.11.2019, 14:15:43

Omul este freedom fighter - isi apara dreptul la proprietate si loveste in clasele beemviste care nu respecta normele societatii.

+10 (10 voturi)
Dream Pervertor
13.11.2019, 14:20:33

....eu in locul lui nu as fi zgariat masina!...as fi violat-o pe propietareasa, cu scuza ce eram beat!

+6 (8 voturi)
George Luca's
13.11.2019, 14:25:02

Riscant si costisitor. Te pomenesti ca ii place si dupa aia nici nu mai poti sa intri deloc in garaj, ca o propteste si mai tare de atat. Din dragoste. Iar tu mai spargi niste bani si pe camera la hotel, ca doar garajul e blocat.

+4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (41)

Modifică Setările