Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Ce spune ştiinţa despre copiii născuţi în luna februarie

2
10 Feb 2020 03:56:50
Autor: Alina Batcu
FOTO via Pexels.com
FOTO via Pexels.com

Luna în care am venit pe lume poate dezvălui multe despre traiectoria destinului nostru. Determinarea caracterului unei persoane după luna naşterii este o practică standard în numerologie. Unii cercetători au făcut studii în acest sens. Oare ce spune ştiinţa despre copiii născuţi în februarie?

Semnele zodiacale, determinate de locul planetelor în momentul naşterii, au o mare influenţă asupra personalităţii noastre, spun astrologii. De asemenea, luna în care ne-am născut poate oferi informaţii interesante despre cine suntem. 
 
Iată ce spune ştiinţa despre copiii născuţi în februarie:
 
Conform unui studiu recent, cei născuţi în zodia Vărsător au o probabilitate mai mare de a deveni cândva vedete. Alt studiu publicat de Biroul Naţional de Statistică al Marii Britanii precizează că cei născuţi în februarie au înclinaţii de artişti.
 
Potrivit unui studiu realizat în 2006 de cercetătorii de la Harvard, care au examinat date de la 21.000 de copii din întreaga lume, cei născuţi în februarie au fost mai înalţi şi au cântărit mai mult la vârsta de 7 ani decât ceilalţi copii.
 
Acelaşi studiu a arătat, de asemenea, că bebeluşii născuţi în perioada de iarnă au avut cele mai bune rezultate într-o serie de teste de inteligenţă. După cum au concluzionat cercetătorii: „Modelul general al constatărilor este că bebeluşii de iarnă / primăvară sunt mai mari pe variabilele antropometrice şi mai inteligenţi pe variabilele neurocognitive selectate”, scrie mami.tips.ro.
 
Copiii din februarie se nasc sub semnele Vărsător sau Peşti, legate de trăsăturile originalităţii şi creativităţii. Despre cei născuţi în zodia Vărsător (de pe 20 ianuarie până pe 18 februarie) se zice că sunt inteligenţi şi creativi, iar despre Peşti (de pe 19 februarie până pe 20 martie) se zice că au o imaginaţie foarte bogată şi sunt loiali.
 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Michiu Stefan
10.02.2020, 09:06:28

Vorbe, vorbe, vorbe!Sunt nascut in Februarie si nu-s nici inalt nici destept!

+2 (2 voturi)
foarte atent
10.02.2020, 11:40:48

o asociere contra naturii: stiinta cu horoscopul !