Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Ce surpriză de proporţii a avut o tânără din Iaşi care a ajuns la spital în chinurile facerii

1
22 Sep 2017 13:52:12
Autor: Valentin Trufasu
Irina Cozma a născut cvadrupleţi Foto: Pro TV
Irina Cozma a născut cvadrupleţi Foto: Pro TV

O tânără de 29 de ani a avut surpriza să nască patru bebeluşi, deşi crezuse iniţial că va avea doar doi copii. Micuţii au rămas în supravegherea medicilor pentru că au venit pe lume prea devreme, la doar 32 de săptămâni, arată Pro Tv. Familia mai are acasă încă patru copii.

O tânără de 29 de ani din Iaşi, Irina Cozma, dar şi medicii care au supravegheat-o la naştere au rămas fără cuvinte după ce aceasta a dat naştere la cvadrupleţi. Medicii de la Spitalul de Copii Sfânta Maria” din Iaşi au declarat, pentru Pro Tv, că este un caz foarte rar ca o femeie să nască natural patru copii, şansele fiind de o femeie la 13 milioane.

Pentru că micuţii s-au născut prea devreme, la doar 32 de săptămâni, vor rămâne sub atenta supraveghere a medicilor. Tânăra mămică a declarat că a avut o sarcină dificilă, însă nu a fost la medic pentru a monitoriza sarcina, cel mai probabil din cauza lipsurilor financiare.

”Am crezut că sunt numai doi, dar au ieşit patru. Eram obosită, am născut greu. Soţul şi-a făcut cruce. A crezut şi el că sunt numai doi”, a relatat tânăra pentru Pro TV.

Cei doi părinţi sunt însă fericiţi şi cât de curând mama şi cei patru bebeluşi vor merge acasă. ”A fost o surpriză şi pentru noi, pentru că o sarcină multiplă este un caz foarte rar. Copiii evoluează foarte bine, primesc bine alimentaţia şi în curând vor ajunge acasă la mama lor. Mama nu a ştiut că are aceşti 4 copii. Nu am avut 4 gemeni o dată, 2-3 au mai fost, dar 4 niciodată”, a declarat o asistentă de la Spitalul de Copii din Iaşi, pentru sursa citată anterior.


Cei patru bebeluşi sunt perfect sănătoşi FOTO PRO TV

Pentru Irina Cozma şi soţul ei greul va începe când vor reveni acasă. Familia Cozma este lipsită de resurse financiare, aceştia locuind împreună cu ceilalţi patru copii într-o anexă a casei părinteşti din comuna ieşeană Lespezi.

Reprezentanţii primăriei din localitate au precizat că vor reabilita locuinţa soţilor Cozma, astfel încât bebeluşii şi fraţii lor să aibă condiţii decente de trai, mai arată Pro Tv.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

selmix selmix
22.09.2017, 22:37:52

Să le trăiască, dar păcat că sărăcia i-a lipsit de opțiunea planning-ului familial și că tot ea îi va lipsi și în continuare de bucuria de a oferi copiilor - tuturor celor 8 - o copilărie măcar decentă!!!

+1 (1 vot)
Modifică Setările