Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Cine sunt cele două femei din Iaşi premiate de preşedintele Klaus Iohannis

1
3 Aug 2021 15:39:52
Autor: Alina Batcu
FOTO bzi.ro
FOTO bzi.ro

Cele două femei sunt angajate în cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi din anul 2007 şi premiile le-au fost înmânate chiar de preşedintele ţării, Klaus Iohannis.

Două femei din Iaşi care activează în domeniul sănătăţii au fost premiate de preşedintele României, Klaus Iohannis. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei, pe 28 iulie. 

Medicul Angelica Hristea şi asistenta Laura Ilie au fost nominalizate cu merite deosebite în lupta pentru salvarea vieţii. 
 
Acestea sunt angajate în cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi din anul 2007 şi premiile le-au fost înmânate chiar de preşedintele ţării, Klaus Iohannis. 
 
Asistenta medicală Laura Ilie are 45 de ani şi lucrează din anul 2007 în cadrul SAJ Iaşi. Din cei peste 400 de asistenţi ai SAJ, a fost nominalizată şi felicitată pentru meritele deosebite obţinute în lupta pentru salvarea vieţii. 
 
„Am avut de-a lungul timpului şi naşteri, şi tot felul de solicitări. Este o activitate foarte intensă la noi şi multă încărcătură emoţională. Activitatea intensă cred că ne atrage pe noi, cei care lucrăm pe amblunaţă. Noi nu, sigur nu vrem să ne schimbăm locul de muncă cu unul din spital”, a declarat pentru bzi.ro Laura Ilie, asistent medical SAJ Iaşi.
 

Misiuni care marchează 

Medicul Angelica Hristea are 46 de ani şi este cea de-a doua angajată a SAJ Iaşi care a fost nominalizată pentru meritele deosebite în lupta pentru salvarea vieţii. Aceasta şi-a început activitatea în substaţia Târgu Frumos, în urmă cu 14 ani.
 
Sutele de misiuni la care a participat au marcat-o şi au avut o semnficaţie aparte pentru ea, însă există una pe care nu o poate uita niciodată.
 
„Dacă există o misiune care m-a marcat cu adevărat este când am avut un pacient în stop cardio-respirator, pe care am reuşit să-l salvez, iar ajunşi la spital a avut puterea să îmi spună «mulţumesc». Acel cuvânt pentru mine înseamnă tot”, a precizat dr. Angelica Hristea.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dezvăluiri. Cum şi-au dat seama agenţii CIA că Osama Bin Laden se ascundea în Pakistan
 
O nouă specie agresivă de insecte, imune la substanţele chimice, îi terorizează pe români. Biolog: „Nu se poate face nimic”
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
3.08.2021, 17:16:47

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările