Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Culmea hoţiei pe bulevardul central al Iaşiului. Căsuţele comercianţilor sparte pentru suc şi brelocuri

0
3 Aug 2018 12:30:25
Autor: Simona Stanciu
Căsuţe Ştefan cel Mare- Iaşi
Căsuţe Ştefan cel Mare- Iaşi

Comercianţii care au închiriat căsuţe în kilometrul zero al Iaşiului, de lângă sediul Prefecturii şi al Consiliului Judeţean Iaşi, au fost prădaţi.

Proprietarii mai multor spaţii cu suveniruri de pe Bulevardul Ştefan cel Mare au fost ţinta unei spargeri. Oamenii s-au trezit în prima zi a acestei luni cu uşile căsuţelor închiriate în centrul Iaşiului sparte. „Am fost anunţaţi de unul dintre vecinii de căsuţă că mai multe spaţii au fost sparte. A venit soţul imediat şi am găsit mai multe obiecte lipsă. Au luat căsuţele la rând. Au luat o cutie de la unul din noi, au adunat de la fiecare din noi ce au găsit. La una dintre căsuţe a găsit şi nişte bani“, a povestit una dintre persoanele păgubite. 

Comercianţii spun că nu se aşteptau să fie ţinta unor astfel de furturi chiar în centrul oraşului: „Căsuţele de lângă Primărie nu au fost sparte, că acolo sunt camere, dar aici au intrat în aproape toate. Au avut timp să bea şi suc. Unul dintre comercianţi care vinde băuturi răcoritoare a găsit trei pahare goale“. 

Furtul a fost reclamat şi la Poliţie, s-a deschis dosar penal şi există un cerc de suspecţi. Este posibil ca hoţii să fie minori în contextul în care din căsuţe au dispărut produse foarte diverse de la borcane de miere, la brelocuri, săbii din lemn sau produse de artizanat. Valoarea pagubei nu a fost încă stabilită cu exactitate. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii