Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Cum a reacţionat un ginecolog din Iaşi când a găsit un bărbat în biroul său. Ce căuta acesta acolo

1
3 Aug 2021 14:50:49
Autor: Andrei Luca
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Bărbatul surprins la ginecologie în timp ce sustrăgea mai multe bunuri care aparţineau unei doctoriţe a recunoscut faptele în faţa judecătorilor.

Un medic ginecolog din Iaşi a avut parte de o surpriză totală în momentul în care s-a întors în cabinetul său. Un bărbat tocmai se pregătea să sară pe geam, după ce a păgubit personalul unităţii medicale. Bărbatul a fost prins în cele din urmă, iar magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat la 2 ani, 11 luni şi 218 zile de închisoare, pentru furt. 

„Sunt medic rezident şi lucrez la Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie «Cuza Vodă», din Iaşi. În noaptea de 26 spre 27 august 2018, în jurul orei 1:30, am mers în camera de gardă, unde am auzit un zgomot în zona geamului. Iniţial, am crezut că zgomotul a fost produs de colega mea, astfel că m-am apropiat şi l-am observat pe bărbat pregătindu-se să sară geamul. În acel moment, mi-am verificat geanta şi am constatat că îmi lipsea portofelul în care se aflau mai multe documente (act de identitate, permis de conducere, carduri bancare, certificatul de naştere, certificatul de înmatriculare şi cardul de sănătate), precum şi suma de 150 de lei”, a povestit medicul ieşean, conform bzi.ro
 
Individul a fost acuzat de mai multe furturi săvârşite pe raza municipiului Iaşi, acesta recunoscându-şi faptele în faţa judecătorilor. 
 
„Întrucât prietenei mele nu i-a funcţionat cardul de credit, ea a ieşit din magazin pentru a rezolva problema, iar eu am mers în urma acesteia, am trecut de casele de marcat cu cele două sticle cu whisky şi am încercat să părăsesc incinta magazinului, fiind oprit, însă, de un agent de securitate”, a povestit bărbatul despre mometul în care a fost surprins furând o băutură dintr-un mare supermarket.
 
Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ţepeş minus boţi
3.08.2021, 16:08:18

Ce condamnare e aia de "2 ani, 11 luni şi 218 zile de închisoare"? Probabil că e vorba de 21 de zile, sau 28 de zile ori 18 zile. O cifră e în plus.

-14 (14 voturi)
Modifică Setările