Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Ateliere online de engleză gratuite pentru copiii oamenilor care luptă „în linia întâi“ cu noul coronavirus. Cum funcţionează

2
26 Mar 2020 19:03:30
Autor: Alina Batcu
FOTO Facebook Twinkle Star
FOTO Facebook Twinkle Star

Administratorii unui centru lingvistic cu sediul în Iaşi vin în sprijinul românilor care se află „în linia întâi” a luptei cu noul coronavirus. Copiii de medici, militari, poliţişti sau voluntari pot beneficia gratuit de ateliere şi workshopuri de engleză predate online de profesorii centrului Twinkle Star.

Centrul Lingvistic Twinkle Star oferă, în această perioadă, ateliere şi workshopuri gratuite de limbă engleză copiilor ai căror părinţi luptă cu noul coronavirus. Oferta este adresată copiilor de cadre medicale, militare, poliţişti sau voluntari. Toţi cei care fac parte din aceste categorii şi care nu au timp să stea acasă, îşi pot lăsa copiii în grija celor de la Twinkle Star. Atelierele se vor defăşura online şi vor cuprinde diferite activităţi. 

„Ne dăm seama că, în aceste momente, cei care luptă pentru siguranţa populaţiei, respectiv cadre medicale, cadre militare, cei din poliţie şi foarte mulţi voluntari, vor petrece mai mult timp cu persoanele dragi nouă, mai puţin cu persoanele dragi lor. Tocmai pentru copiii lor am pregătit aceste activităţi educative prin care să înveţe limba engleză. Evident, în siguranţă, de acasă”, a declarat Ruxandra Silvia Raţă Bucevschi, directorul general al firmei Twinkle Star.
 
Profesorii Twinkle Star au pregătit ateliere de conversaţie în limba engleză pentru adolescenţi si de poveşti pentru cei cu vârstă mai mică. Cei de peste 10 ani pot participa la diferite jocuri în limba engleză. „Suntem în pregătiri şi cu câteva ateliere de limba germană, iar profesorii noştri se gândesc şi la alte posibilităţi care vor apărea de săptămâna viitoare”, a adăugat Ruxandra. 

Conducerea Twinkle Star spune că ideea aceasta le-a venit în momentul în care şi-au dat seama că multe persoane care frecventau cursurile centrului lingvistic de câţiva ani buni nu mai aveau timp să se ocupe de asta, stând mai mult timp la locul de muncă.
 
Twinkle Star Iasi este Centru Autorizat de Examene, recunoscut de către Cambridge Assessment English din cadrul Universităţii Cambridge din Marea Britanie.
 
Centrul Lingvistic Twinkle Star oferă cursuri de limba engleză şi limba germană, atât copiilor, cât şi adulţilor. Certificarea cunoştintelor este valabilă internaţional şi pe viaţă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Andone
26.03.2020, 19:18:03

"Ateliere online de engleză gratuite.." de engleza gratuite????? Ce-ar fi mai intai niste cursuri online de romana gratuite?????

Tomescu Tom
26.03.2020, 19:26:52

Dacă tot sunt cursuri on-line .. li se rupe inima să facă aceste cursuri pentru toți copii ? Cel puțin pe o perioadă de acum încolo ? Să apeleze la voluntari .. ca numărul de copii beneficiari să fie cât mai mare ... Nu de alta ...dar toți cei din prima linie ..sunt oameni cu bani ! Foarte bine plătiți ! Dați-le atenție și copiilor necăjiți ... cu părinți din linia a 2-a , a 3-a .. Iar dacă este vorba doar de bani ...v-ați face în felul acesta o reclamă imensă și veți avea doar de câștigat ...

Modifică Setările