De ce a intrat DNA în patul lui Nichita. Legătura dintre blonda primarului Iaşiului, spionajul pe bani publici, mafia din Poliţia Locală şi un dosar penal secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii în Drept consultaţi de „Adevărul” demontează ipoteza vehiculată în spaţiul public, în ultimele zile, conform căreia investigarea filajului amantei primarului Gheorghe Nichita nu ar fi de competenţa DNA

Alegaţiile vehiculate în spaţiul public privind competenţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în dosarul primarului Gheorghe Nichita sunt demontate de specialiştii în Drept consultaţi de „Adevărul”. În spaţiul public s-a invocat în mod repetat, în ultimele zile, faptul că procurorii anticorupţie nu ar avea posibilitatea legală de a investiga un primar care şi-a urmărit amanta, aşa cum este cazul edilului-şef al Iaşiului.

O afirmaţie tangenţială îi aparţine chiar premierului Victor Ponta, care, în dorinţa de a bagateliza importanţa dosarului colegului său de partid, a declarat la un post de televiziune că nu ştia „că pentru spionarea unei iubite eşti arestat preventiv”. Lăsând la o parte latura tabloidă a cazului de spionaj de la Iaşi, strict juridic, anchetatorii anticorupţie au procedat corect procedural în dosarul lui Gheorghe Nichita, aşa cum susţin specialiştii.

Ce spune legea, ce spun experţii

Conform legii de funcţionare a DNA, printre infracţiunile care intră în competenţa acestei unităţi de Parchet se numără şi abuzul în serviciu, precum şi formele derivate ale acestuia, cum ar fi instigare la această infracţiune. Potrivit procurorilor, primarul Iaşiului este acuzat oficial de „instigare la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”, o infracţiunea care, conform legii, este de competenţa DNA, fiind asimilată faptelor de corupţie.

Relevantă, însă, pentru instrumentarea de către DNA a dosarului deschis pe numele primarului Nichita, prin care acesta se folosea de dotările, bugetul şi de angajaţii Poliţiei Locale Iaşi, instituţie care i se subordona, pentru spionarea amantei sale, este chiar OUG 43/2002. Ordonanţa de Urgenţă de înfiinţare a DNA prevede, printre altele, că procurorii anticorupţie instrumentează dosare pentru fapte de corupţie sau assimilate faptelor de corupţie care, „indiferent de valoarea pagubei materiale” (…)” sunt comise de persoane aflate în slujba statului, printre care şi primari.

Judecătorul Cristi Dănileţ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a explicat, luni, pentru „Adevărul”, că DNA poate efectua cercetări şi pentru alte infracţiuni decât cele pentru care au competenţă, însă numai în situaţia în care dosarul este deschis pentru o faptă ce atrage competenţa acestui Parchet.

„Dacă DNA descoperă, în timpul cercetării penale, şi alte fapte conexe celor pentru care au competenţă de cercetare poate continua dosarul şi pentru acele infracţiuni descoperite”, a explicat Dănileţ. Acesta a mai arătat că procurorii anticorupţie ar trebui să-şi decline competenţa celorlalte Parchete doar în cazul în care, în momentul sesizării, constată că faptele de care este suspectată o persoană nu sunt din sfera celor ce pot fi analizate de DNA.

De pildă, dacă o persoană este cercetată pentru luare de mită, iar în timpul cercetărilor procurorii descoperă că aceasta a comis un furt în legătură cu speţa verificată, atunci procurorii DNA au posibilitatea să-l trimită pe respectiv în judecată şi pentru infracţiunea de furt, care, de regulă, este cercetată de parchetele locale.  

Cazul amantei, desprins dintr-un alt dosar

Avocatul Marius Striblea, şeful Baroului Iaşi şi unul dintre apărătorii primarului din capitala Moldovei, a precizat, pentru „Adevărul”, că Tribunalul Bucureşti a verificat competenţa DNA de a-l cerceta pe Gheorghe Nichita în acest dosar. „Instanţa a reţinut din oficiu că DNA este competentă pentru cercetările din acest dosar”, a spus Striblea (foto dreapta). 

Situaţia juridică a dosarului în care primarul Gheorghe Nichita, liderul PSD Iaşi, este destul de complicată. Potrivit unor surse juridice, la un Parchet local din Iaşi ar fi existat, de asemenea, un dosar cu privire la filajul pe care Gheorghe Nichita îl făcea împotriva amantei sale, Adina Samson, cea care îi este şi subaltern în Primărie. În paralel, însă, informaţii de acest gen aveau şi procurorii DNA din Bucureşti, care aveau deja în derulare un dosar împotriva lui Gheorghe Nichita, în care se făceau verificări pentru trafic de influenţă.

image
image
image


DNA nu a dat publicităţii în ce constă propriu-zis această faptă. În ordonanţa de reţinere întocmită de procurori împotriva lui Gheorghe Nichita, obţinută de „Adevărul”, se precizează, însă, că dosarul de trafic de influenţă fusese deschis în luna septembrie a anului 2014 şi că urmărirea penală era începută pentru trafic de influenţă şi favorizarea făptuitorului. În ianuarie anul acesta, dosarul filajelor a fost disjuns din cel de trafic de influenţă, despre a cărui soluţie DNA nu a oferit informaţii până ieri. Surse judiciare au precizat pentru „Adevărul” că acest dosar se află încă în verificări

Cum a cercetat DNA şi un dosar de viol

Faptul că procurorii DNA au posibilitatea de a cerceta şi urmări penal persoane şi pentru alte infracţiuni decât cele de competenţa lor reiese clar şi dintr-un dosar instrumentat recent, la Iaşi. În ianuarie, procurorii anticorupţie demarau o anchetă împotriva conferenţiarului Dumitru Păduraru, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi, la finalul căreia procurorii l-au trimis în judecată pe Păduraru şi pentru infracţiunea de tentativă de viol. A fost posibil din punct de vedere juridic acest lucru, întrucât Păduraru a fost denunţat de o studentă că i-ar cere favoruri sexuale pentru a-i acorda note de trecere, fapt interpretat de anchetatori ca fiind infracţiune de luare de mită. Acuzaţiile au fost ulterior confirmate şi de judecătorii de cameră preliminară, care au constatat că interpretările juridice ale procurorilor au fost corecte şi au dispus începerea procesului.

Cum a pornit dosarul de spionaj deschis pe numele lui Nichita

Primarul PSD Gheorghe Nichita, ridicat joi, 30 aprilie 2015, de procurorii DNA Bucureşti, din vila sa din Iaşi, şi reţinut pentru 24 de ore, a primit vineri, 1 mai, decizia de a fi cercetat sub control judiciar. Pronunţarea a fost făcută de magistraţii Tribunalului Bucureşti şi poate fi atacată cu recurs. De menţionat este faptul că primarul Gheorghe Nichita nu a dat nicio declaraţie în faţa instanţei, acesta fiind apărat de celebrul avocat Marius Striblea, şeful Baroului Iaşi şi apărătorul Elenei Udrea.

Liviu Hliboceanu, şeful Poliţiei Locale Iaşi, şi Ştefan Avîrvarei, şeful serviciului de urbanism de la Poliţia Locală, ambii reţinuţi pentru 24 de ore alături de Nichita au primit aceeaşi măsură a cercetării sub control judiciar în dosarul instrumentat de procurorii anticorupţie Bucureşti privind folosirea Poliţiei Locale în acţiuni de filaj comandate de baronul PSD.

Marius Striblea, avocatul primarului Iaşului, a declarat pentru ”Adevărul”, imediat după pronunţarea instanţei: ”Propunerea de arestare preventivă făcută de către DNA a fost respinsă. Nu poţi aresta un om doar pentru că e lider politic regional şi naţional sau că e primar de mare oraş, pentru acuzaţii derizorii. Clientul meu va fi liber începând cu ora 1.15 (2 mai 2015), imediat după expirarea ordonanţei de reţinere”.

Ionel Nechita, avocatul celor doi şefi din Poliţia Locală Iaşi, a declarat pentru ”Adevărul”: ”S-a respins propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a procurorilor DNA şi s-a dispus măsura controlului judiciar. Aşteptăm contestaţia Parchetului, încredere mare în justiţie!”.

Ce acuzaţii aduc procurorii DNA celor 3 inculpaţi

Edilul Iaşului, Gheorghe Nichita, i-ar fi făcut cadou amantei sale un telefon mobil de ultimă generaţie în care, în prealabil, un angajat al Poliţiei Locale ar fi instalat un soft de spionaj. Informaţia apare în referatul de arestare pe care procurorii DNA l-au întocmit pe numele primarului Iaşului. În acelaşi document se arată că edilul ar fi supravegheat-o, prin intermediul şefilor Poliţiei Locale, timp de mai multe luni, pe amanta sa. Surse juridice au precizat, pentru "Adevărul", că aceasta ar fi Adina Samson (33 de ani), angajată a Primăriei Iaşi, care, conform aceloraşi surse, ar fi făcut denunţul la DNA.

"În cursul lunii aprilie 2015, pentru a avea un control permanent asupra activităţilor zilnice ale persoanei supravegheate, inculpatul Avîrvarei Ştefan, determinat de inculpatul Nichita Gheorghe, a achiziţionat un program informatic conceput în scopul de a asigura accesul fără drept la un sistem informatic şi a deţinut această aplicaţie pe care a pus-o ulterior la dispoziţia acestuia din urmă, în acelaşi scop. Această aplicaţie de tip “spy”, a fost instalată din dispoziţia inculpatului Nichita Gheorghe pe un telefon mobil ce a fost făcut cadou ulterior persoanei supravegheate", au precizat procurorii. 

NICHITA GHEORGHE, primar al municipiului Iaşi, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de:
- instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată (cinci acte materiale)
- instigare la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit,
- instigare la infracţiunea de acces ilegal la un sistem informatic,
- instigare la infracţiunea de operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice,

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI (foto mai jos), director general al Poliţiei Locale Iaşi, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de:


- folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată(3 acte materiale),
- abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit,

AVÎRVAREI ŞTEFAN, şef serviciu în cadrul Poliţiei Locale Iaşi, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de:
- folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii,
- complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit,
- infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit,
- acces ilegal la un sistem informatic,
- operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Procurorii anticorupţie au explicat în detaliu cum folosea primarul Gheorghe Nichita Poliţia Locală Iaşi, dotările şi angajaţii acestei instituţii care i se subordonau, pentru a-şi fila iubita, Adina Samson, angajată şi ea în cadrul Primăriei Iaşi.

Stenograme din dosar arată cum primarul Gheorghe Nichita şi aghiotanţii lui din Poliţia Locală Iaşi se foloseau de membrii ai clanului de interlopi Corduneanu, renumiţi pentru trafic de persoane şi fapte grave de violenţă în capitala Moldovei, pentru a-şi controla în permanenţă amanta.

O parte din interceptările din dosarul primarului, mai jos:

În data de 25.04.2015, la ora 12:25:17, Avîrvarei Ştefan a fost anunţat telefonic de către detectivul Băcioi Ion care supraveghea activitatea numitei Samson Adina Mihaela cu privire la faptul că aceasta s-a întâlnit la terasa Quartz&Lounge cu o persoană de sex masculin.

„BĂCIOI ION: Alo? S-au întâlnit.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Unde?

BĂCIOI ION: Îs pe esplanadă la o ... Palas la Quartz & Lounge (?), da' numai că e terasa de afară, nu-i interior. Ştiţi?

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Aha. Ok.”

La scurt timp, respectiv la ora 12:27, Avîrvarei Ştefan i-a comunicat şi lui Bejan Ovidiu-Nicolae locaţia, respectiv terasa de la Quartz & Lounge unde se aflau ambele persoane.

La ora 12:58:24, Avîrvarei Ştefan a fost contactat telefonic de către Bejan Ovidiu-Nicolae care i-a transmis „s-au aflat nişte date multe, multe, multe şi are, o să fie bucuros să-l înştiinţez”. Cei doi reiau discuţia telefonică la ora 13:02, moment în care Bejan Ovidiu-Nicolae i-a transmis faptul că persoanei de sex masculin i s-a cerut să părăsească de urgenţă Municipiul Iaşi, aşa cum rezultă din următorul fragment al conversaţiei telefonice:

„BEJAN OVIDIU-NICOLAE: (…) Deci trebuie, acuma a văzut, iar eu vin în 3 ore. Dacă în 3 ore n-a plecat, mă mai sunaţi unde este şi se rezolvă de tot.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Aha. Tu pleci din Iaşi?

Bejan Ovidiu-Nicolae: Deci vedeţi, i s-a dat ultimatumum, trebuie ca să părăsească în 2 ore a şi confirmat el că pleacă imediat.”

În data de 25-04-2015, la ora 14:52:40, Avîrvarei Ştefan a luat legătura cu Băcioi Ion pentru a se interesa dacă Samson Adina Mihaela şi persoana împreună cu care se afla aceasta au fost vizitate de alte persoane, răspunsul interlocutorului fiind unul pozitiv, totodată acesta afirmând şi că a filmat momentul „deci a fost i-a vizitat eu ştiu, doi băieţi mai mari aşa mai voinici au fost la masa lor, au stat de vorbă, înţelegi, cu ei un minut şi ceva că am filmarea de la cap coadă, de la venire până la plecare”.

La ora 17:07, Avîrvarei Ştefan este contactat de către Bejan Ovidiu-Nicolae cu care a purtat următoarea conversaţie telefonică:

„AVÎRVAREI STEFAN: Alo!

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Veniţi un pic pân’ la Oscar, dacă sunteţi amabil.

AVÎRVAREI STEFAN: De ce?

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Că e discuţia asta de bani, că nu ştiu ce... veniţi puţin să discutăm, veniţi puţin vă rog, că doară... că i-o chemat pe ăştia, pe fraţii ăştia şi... fac presiune pe mine acuma.

AVÎRVAREI STEFAN: Cine i-o chemat?

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Ăia doi i-o chemat pe fraţii Corduneanu aici al Oscar şi vreau bani, trebuia să le spuneţi să-şi vadă de treaba lor.

AVÎRVAREI STEFAN: Păi stai oleacă frate, că nu am să vin eu.



Ştefan Avîrvarei (stânga), şef în cadrul Poliţiei Locale Iaşi, primarul Gheorghe Nichita (mijloc) şi Liviu Mihai Hliboceanu, şeful Poliţiei Locale - toţi trei cercetaţi sub control judiciar în dosarul de spionaj

image

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Dar trimiteţi pe cineva, trimiteţi...”

La scurt timp, respectiv la ora 17:12, cele două persoane au reluat convorbirea telefonică, Bejan Ovidiu Nicolae spunând că îl va contacta pe edilul Nichita Gheorghe dacă nu este ajutat.

„BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Auziţi, puteţi trimite pe cineva?

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Dar nu am pe cine frate, nici nu ştiu ce să fac.

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Dar îl sun pe nea Gigi dacă nu rezolvaţi dvs., trimiteţi... veniţi dvs. şi discutăm exact să... oamenii îs supăraţi că... nu ştiu ce.”

Despre implicarea „Cordunenilor” în activitatea de ameninţare a persoanei care s-a întâlnit cu Samson Adina Mihaela, funcţionarul public l-a anunţat şi pe Hliboceanu Liviu Mihai.

„AVÎRVAREI ŞTEFAN: Haideţi urgent pân' la primărie.

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Eşti nebun.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Ştiu. Îi cunoaşteţi pe Corduneni?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Nu.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Cine îi cunoaşte? Georgel îi ştie?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Da.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Să vină Georgel atunci până aicea.”

În data de 25.04.2015, la ora 17:40, Avîrvarei Ştefan a purtat o nouă conversaţie telefonică cu Bejan Ovidiu-Nicolae din care a reieşit că persoanele care au discutat cu individul căruia i s-a solicitat să prăsească Mun. Iaşi sunt membri ai „Cordunenilor”

„AVÎRVAREI ŞTEFAN: Da?

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Ăia doi care-am fost eu i-au chemat pe ăştia. Şi ăştia au spus aşa...

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Ovidiu, da' ăştia doi erau ăia.

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Nu, nu, nu. Îs alţi doi.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Ovidiu!

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Îţi spun eu.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Ovidiu, deci dacă vrei să colaborăm, mie-mi spui adevărul.

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Hai să-ţi spun adevărul. Ăştia-s ăia, da, ăştia-s ăia.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Păi ai văzut? Ăştia-s ăia. Nu-mi spune mie alte lucruri. Dacă vrei hai să vorbim franc şi verde-n faţă ca să nu mai stârnesc alte belele.

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Da, chestia este că se speria nenea Gigi. Şi am zis că hai să aşa. Şi i-am spus care-s condiţiile. Astea sunt şi astea sunt. Şi acuma a sucit-o ca la puşcărie, m-a prins în...

AVÎRVAREI ŞTEFAN - Da, bine, eu asta am înţeles. Da' te rog nu încerca, nu măcar acuma în al doişpelea ceas nu... spune adevărul”.

La ora 21:47:07, Avîrvarei Ştefan şi Bejan Ovidiu-Nicolae au purtat o nouă discuţie telefonică în care au stabilit să se întâlnească în ziua următoare în jurul orelor 16:00 întrucât „Corduneninii” solicitau suma de 3.000 pentru informaţiile suplimentare pe care le deţineau.

„AVÎRVAREI ŞTEFAN: Ovidiu?

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Bună seara!

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Salut!

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Mâine dacă putem să ne vedem pe la patru. E ok?

AVÎRVAREI ŞTEFAN: În principiu cred că da.

BEJAN OVIDIU-NICOLAE: Da că ei au zis că mai au informaţii noi şi vor vreo trei mii.

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Da, da' vreau să mă văd eu cu ei.”

Despre evenimentele petrecute în data de 25.04.2015, Samson Adina Mihaela i-a comunicat şi lui Butnariu Laura în convorbirea telefonică purtate de cele două în data de 26.04.2015, la ora 14:40.

„SAMSON ADINA MIHAELA: Ştii ce mi-o făcut? Mi-o trimis doi borfaşi că a, la masă eram cu un tip şi din ăştia, prieteni ai Cordunenilor şi i-o zis să plece într-o oră din Iaşi, că fata asta nu e singură.

BUTNARIU LAURA: Nu cred!!!”

Hliboceanu Liviu Mihai în data de 26.04.2015 s-a întâlnit în intervalul orar 19:00 – 23:00 de două ori cu numitul Junică Gheorghe Gelu, apropiat al familiei Cordunenilor, după fiecare dintre întâlniri acesta aducând la cunoştinţa edilului Nichita Gheorghe rezultatul discuţiilor purtate.

„NICHITA GHEORGHE: Cum e?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Acuma suntem la nişte discuţii.

NICHITA GHEORGHE: Da? Şi cam în cât timp terminaţi?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Suntem la Izăreni.

NICHITA GHEORGHE: A, acolo tocmai?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Hm... da, cam în cinci - zece minute terminăm, în... jumate de oră maxim putem fi la bază” (ora 19:52:57)

În aceeaşi zi, respectiv 26.04.2015, la ora 20:32, Nichita Gheorghe l-a contactat pe Tomorug Petru Dumitru cei doi purtând o discuţie cu caracter ambiguu.

„NICHITA GHEORGHE: Nu ai mai spus nimica, nu ai mai...

TOMORUG PETRU DUMITRU - Păi nu am spus că nu a fost, a avut weekend, o avut liber, am fost pe acolo şi nu era, o zis că azi intră în program normal.

NICHITA GHEORGHE: Dar la club nu o fost seara, nu?

TOMORUG PETRU DUMITRU: Ă, o fost seara dar la Time Out, dar eu dacă nu m-am mai dus să mă uit în partea aialaltă.

NICHITA GHEORGHE: A, te-ai dus dincolo, da, da.

TOMORUG PETRU DUMITRU: Da, o fost acolo că am... am văzut, are şi fotografii.

NICHITA GHEORGHE: Bine.

TOMORUG PETRU DUMITRU: Dar mă oup azi mai aprofundat.

NICHITA GHEORGHE: Da, că dacă nu, mă duc eu peste să văd ce...

TOMORUG PETRU DUMITRU: Da, OK.

NICHITA GHEORGHE: Nu vreau să fiu în penibil acolo, dar nici nu vreau să... să ştim dacă... intrăm sau nu intrăm cu...

TOMORUG PETRU DUMITRU: Corect, cu dezăpezirea.

NICHITA GHEORGHE: Dezăpezirea, da.

TOMORUG PETRU DUMITRU: Da, bine, o să mă duc eu şi văd exact.

NICHITA GHEORGHE: Eu sunt la Bucureşti şi mă întorc de la Bucureşti diseară pe la şase, şapte.

TOMORUG PETRU DUMITRU: Da, bine, bun.”

Totuşi ulterior acestei discuţii, la scurt timp, respectiv la ora 20:48, Hliboceanu Liviu Mihai a luat legătura telefonic cu Tomorug Petru Dumitru, director general în cadrul Primăriei Municipiului Iaşi, totodată comunicându-i şi că va trece pe la domiciliul acestuia „în... 3-4 minute”

De asemenea, Hliboceanu Liviu Mihai i-a comunicat lui Junică Gheorghe Gelu faptul că se afla „în Păcurari … aştept să iau un pachet şi vin încolo”, iar după aceea îl va contacta pentru a se întâlni, aspecte ce reies din convorbirea telefonică purtată la ora 21:08.

Ulterior întâlnirii cu Junică Gheorghe Gelu, directorul general al Poliţiei Locale a purtat discuţii cu edilul Nichita Gheorghe referitoare la transmiterea sumei de bani şi modul în care urmau să acţioneze ulterior.

nichita hliboceanu

Liviu Mihai Hliboceanu, şeful Poliţiei Locale Iaşi, pe post de valet, cărând darurile şi florile de la nunta fiicei primarului Nichita, eveniment care a avut loc în toamna lui 2014

„HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Trăiţi şefu.

NICHITA GHEORGHE: Salut, ce faci?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Ăăă, suntem încă prin oraş, am fost, am discutat, rămâne... cum am stabilit dar să vedem dacă se poate marţi că omul îi la Londra... ăla, dar s-ar părea...

NICHITA GHEORGHE: Când?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: S-ar părea să vină.

NICHITA GHEORGHE: A, nu e în România?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Nu.

NICHITA GHEORGHE: Şi când se întoarce?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: M... ne întâlnim din nou cu ei şi vă spunem exact.

NICHITA GHEORGHE: Ai rezolvat şi cealaltă chestiune?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Am rezolvat tot, da.

NICHITA GHEORGHE: Şi îs mulţumiţi sau...?

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Deci sunt dispuşi... să meargă până la capăt fără nicio problemă.

NICHITA GHEORGHE: Da? Foarte bine.

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Şi dedicaţi, adică la modul...

NICHITA GHEORGHE: Să fie sinceri asta ...(?).

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Păi asta, aste vrem şi noi.

NICHITA GHEORGHE: Da, sinceri. Nu trebuie să fim păcăliţi de nimeni.

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Nu, nu, păi... vă daţi seaama că asta e cel mai important.”

NICHITA GHEORGHE: Şi sunt convins că şi ei îs OK pentru că... eu sunt şi eu un om OK, nu am fost derbedeu cu nimeni.

HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Nnn... nu se ştie încă exact cu cine o să se întâlnească dar... cum am discutat şi cum asta, ce-o vrut condiţiile le-am respectat, ei la fel, plus că este cineva la mijloc care ne garantează...

NICHITA GHEORGHE: Da, da, da, da, să fie linişte în oraş, asta e important”.

Vă mai recomandăm:

Armata de slugi a baronului Nichita. Cazuri ratate de politiştii-spioni ai primarului: copilă ucisă în Copou, statui furate din parc

STENOGRAME Primarul Nichita a apelat la un interlop din clanul Corduneanu pentru a-şi identifica amanta

Traseul primarului Gheorghe Nichita: din elev mediocru în mahalaua Dorohoiului, colaborator al Securităţii direct în fruntea PSD şi a Primăriei Iaşi

Cine este blonda lui Gheorghe Nichita. Ascensiunea frumoasei Adina Samson, slăbiciunea baronului de la cârma Primăriei Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite