Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Doi dintre cei mai cunoscuţi artişti latini din lume, colaborare inedită cu o casă de discuri din România VIDEO

2
3 Dec 2021 16:01:13
Autor: Alina Batcu
Sak Noel şi Chesca   FOTO Casa de discuri Roton
Sak Noel şi Chesca   FOTO Casa de discuri Roton

Sak Noel şi Chesca lansează „Arcade”, piesă dedicată jocului care a schimbat multe copilării. Cei doi, printre cei mai cunoscuţi artişti latini din lume, colaborare inedită cu o casă de discuri din România.

Sak Noel şi Chesca s-au întors în timp, au transformat nostalgia în petrecere şi lansează vineri seară, 3 decembrie, piesa „Arcade”, prima lor colaborare, pe contul oficial de YouTube al artistului.
 
„Arcade”, între nostalgie şi entuziasm, colaborarea dintre Sak Noel şi Chesca, reuşeşte să creeze o atmosferă familiară pentru mulţi dintre noi: o seară cu prietenii, la club, într-o încercare de a fi diferiţi şi, totuşi, de a ne integra în peisaj, la fel ca într-un joc de Tetris. 
 
„Chesca vorbeşte despre o noapte la club, unde se distrează alături de prieteni. Îi poţi vedea ca pe nişte piese mici de Tetris, încercând să se potrivească în peisaj. În cele din urmă, în atmosfera clubului, reuşesc să se integreze şi cred că asta este magia. Toţi am fost în situaţia asta, la un moment dat, de aceea cred că este o piesă grozavă”, spune Sak Noel. 
 
   
     
„Cea mai bună parte a piesei Arcade este că vorbeşte despre un joc care va întoarce mulţi oameni în copilărie. În acelaşi timp, pentru noua generaţie, va reprezenta şansa de a face cunoştiinţă cu acest joc grozav, care le va deschide o nouă lume”, explică Chesca. 
 
Piesa „Arcade” a fost produsă de casa de discuri Roton, cunoscută la nivel internaţional pentru colaborările cu unii dintre cei mai mari artişti ai lumii, între care Armin van Buuren, DJ Tiesto, Johnnie Moylett, DJ BoBo.
 
Sak Noel  FOTO Casa de discuri Roton
 
Sak Noel, născut în Barcelona, Spania, este unul dintre cei mai influenţi şi mai premiaţi DJ latini ai tuturor timpurilor. Acesta a fost nominalizat la Latin Grammy, este câştigător IDMA şi certificat de mai multe ori cu discuri de aur şi platină. Sak este primul DJ spaniol şi cel de-al cincilea artist spaniol care s-a situat pe primul loc în prestigioasa UK Singles Chart, o piatră de hotar atinsă doar de artişti spanioli precum Julio şi Enrique Iglesias.
 
Chesca   FOTO Casa de discuri Roton
 
Chesca vine dintr-o familie de muzicieni din Puerto Rico. Aceasta şi-a descoperit înclinaţia către muzică încă de când era foarte mică, inspirată fiind de artişti precum Michael Jackson, Janet Jackson şi Aretha Franklin. Chesca a colaborat de-a lungul carierei sale cu JonZ, Pitbull, Static, Ben El. Aceasta combină ritmurile latino cu cele pop în melodiile sale. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adrian Foangӑ
3.12.2021, 16:09:34

Latino, nu latini! De fapt, niste hispanici ar fi mai corect.

-9 (9 voturi)
gigione delaDJ
3.12.2021, 16:42:43

moamă ce bot profesional are marea artistă!

-9 (9 voturi)
Modifică Setările