Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Elevi de clasa a II-a, terorizaţi de învăţător. „Brian, te ia mama dracului” AUDIO

8
1 Mar 2021 21:37:45
Autor: Andrei Luca
Constantin Şerban / FOTO: reporteris.ro
Constantin Şerban / FOTO: reporteris.ro

Părinţii unui copil de clasa a doua din judeţul Iaşi au strecurat în ghiozdanul elevului un dispozitiv cu ajutorul căruia au înregistrat audio comportamentul învăţătorului.

Înregistrări audio cu un limbaj agresiv folosit de un învăţător de clasa a II-a, din Iaşi, au fost făcute publice de către părinţii unor copii de la o şcoală din municipiu. 

Profesorul urlă încontinuu, pe parcursul orelor, susţin părinţii, iar pe înregistrări se aud şi izbituri. Unul dintre părinţi a reuşit să plaseze în ghiozdanul copilului său, elev la clasa a II-a, un dispozitiv cu ajutorul căruia a înregistrat lecţiile susţinute de învăţătorul Constantin Şerban într-o zi de şcoală. Înregistrările realizate într-o singură zi, aleasă de părinte la întâmplare, surprind expresii jignitoare, ameninţări şi chiar gesturi violente ale învăţătorului, scrie presa locală

”Nu ai caiete, nu ai cărţi… şi ţie îţi trebuie papuci cu role, mă? Eşti un obraznic, mă! Îţi spun să te tunzi, decât papuci cu role mai bine tunde-te bă! Tunde-te! Tu auzi să te tunzi? Ce programare, mă, mă duc acolo şi mă tund! Ce, tu eşti cucoana Manda să te programezi? Ia loc! Dă-ţi aia din cap! Mai bine îţi cumpără cămaşă! Măi taci măi din gură, te-ai învăţat ca o ţaţă. Bărbaţii vorbesc mai puţin (...) Brian, te ia mama dracului, Brian, treci mai departe! (...) De ce n-ai citit lecţia, măi, lecţia e de două zile. De ce nu citeşti lecţia!!! Ridică-te-n picioare! Băi, tu lecţia trebuie să o citeşti de 10 ori! Ia loc! Leneşule! Te joci toată ziua! (...) Băi tu nu auzi, fir-ai al dracului, tu nu auzi!”, se aude pe înregistrările publicate de 7iasi.ro. 
 
Sursa citată susţine că profesorul înregistrat este Constantin Şerban, învăţător la Şcoala Gimnazială ”Mihai Codreanu”, din Iaşi. 
 
SURSA  AUDIO: 7IASI

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Pe urmele noului „El Chapo”, liderul cartelului Jelisco Noua Generaţie. Supranumit „Stăpânul Cocoşilor” şi vânat de SUA, acesta pare de negăsit
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

kitty kat
1.03.2021, 21:51:46

Un pat liber la un spital de nebuni nu se gåseste pt. acest animal numit invåtåtor? Vå mai mirati de ce copilasii nu merg la scoalå cu drag? Cum så te motiveze asa amenintåri si comportament agresiv?

-5 (5 voturi)
Comandor Gherghisan
1.03.2021, 23:53:12

Invatatorul are dreptate. Nu trebuia sa tipe ci sa-si foloseasca notarea ca sistem de penalizare.

+1 (1 vot)
Mihai Ternopol
1.03.2021, 22:38:32

Doar niste parinti tflisti. Sa-si ia plodul si sa-l tina acasa sub un clopot de sticla. Safe space, fara microagresiuni si covid.

-3 (9 voturi)
Aud Culori
2.03.2021, 01:38:17

Dati-le teme despre manele si o sa vedeti ca sunt doxa.

+1 (3 voturi)
Contra Gica
2.03.2021, 02:06:58

Sa va spun... tara de rahat inseamna un popor de rahat, deci prin urmare profesori de rahat, parinti de rahat impreuna cu copii lor tot de rahat. O latrina din care nu scapa nimeni.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările