Iaşi

articolul anterior articolul urmator

EXCLUSIV Culisele unui proces nemaiîntâlnit: şef SRI acuzat că a fost securist. Sursele ofiţerului Manolache

5
22 Jul 2019 04:30:00
Autor: Ionuţ Benea
Un şef din SRI este acuzat că a fost securist
Un şef din SRI este acuzat că a fost securist

5 Comentarii

ion carutasul
22.07.2019, 09:16:27

Astia nu au pierdut nimic dupa asa zisa revolutie . Li s-au dat pensii peste limita acceptata de a fi elberate total și o singura data de banci,au spitale speciale cu medicamente ce nu se gasesc in cele de stat si continua sa faca ceea ce au invatat. Chiar si mentorul lor din alte vremuri le-a spus in 1990 ca ceea ce au facut nu este munca de securitate(Nicolscki) : SA PRINZI PESTII CU NAVODUL ;SA LE DAI DRUMUL CELOR MICI SI SA-I PASTREZI PE CEI MARI :Adica SA TERORIZEZI TOATA POPULAȚIA . Asa ca asa zisa POLITIE POLITICA ESTE O GASELNITA A ACESTOR SEMIDOCTI , FUGITI DE LA SCOALA SI ASEZATI PE SPINAREA CELORLATI ! Aserviti in vremurile alea asa zisului comunism romanesc si de fapt ciracii sovieticilor .

+2 (2 voturi)
dominic paul
22.07.2019, 10:24:08

Majoritatea lucratorilor din Securitatea regimului Ceausesscu s-au pensionat in anii de dupa revolutie. Din pacate au fost si unii care nu s-au pensionat, ajungand in functii de conducere inalte in cadrul SRI, influentand in rau societatea romaneasca. Directorul SRI este in general numit politic si habar nu are de munca de informatii, ceea ce face ca unii ofiteri de rang inalt sa fie considerati indispensabili sigurantei nationale, chiar daca provin din fostul regim. Directorul SRI stie, dar se face ca nu vede.

+1 (1 vot)
AltCineva
22.07.2019, 12:34:08

GRESIT TOTI securistii dupa revoulutie s-au "transormat" in sri-sti....dupa o vreme au iesit la pensie.... Dar ca pe vremuri...copii lor si neamurile lor au iontrat in noua securitate.... Apropos... pe vremea lui Ceausescu...cine credeti ca facea "armata" la securitate ? Copiii si neamurile celor ce faceau parte din ea...doar nu credeti ca "distribuirea" cand "trageai recrutarea" era facuta random ??? Daca crezi asta.... te inseli amarnic...totul era "IN FAMILIE" !!!

+1 (1 vot)
Markus Roman
22.07.2019, 15:05:11

Important este ca SRI pastreaza nealterat, ba chiar mult mai imbunatatit, spiritul securistic al vechii garzi. Fiti convinsi ca descele batrane ale ostirii securiste din perioada comunista se mira si isi fac cruce si cu picioarele, cand vad ce putere au ajuns sa acumuleze securistii de azi in Romania post-revolutionara.

+1 (1 vot)
Markus Roman
22.07.2019, 14:58:27

Nicio problema! Iar cei din SRI care n-au fost securisti pe atunci ptr ca erau prea tineri sau nenascuti, sunt securisti acum.

+1 (1 vot)