Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Expunerea îndelungată la soare era să îi aducă sfârşitul unui bărbat din Iaşi. A ajuns în comă la spital

0
29 Jul 2021 13:18:33
Autor: Alina Batcu
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a suferit o criză convulsivă. Cauza acesteia este expunerea excesivă la soare, spun medicii.

Expunerea îndelungată la soare era să îi aducă sfârşitul unui bărbat din judeţul Iaşi. 

Potrivit primelor informaţii, joi, 29 iulie, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost transportat la Unitate Primiri Urgenţe de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, având o temperatură corporală de 42,7 grade celsius.
 
Acesta se află în comă, instabil hemodinamic, cu importantă afectare renală, după cum a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi. 
 
„Un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Şcheia din judeţul Iaşi s-a expus la soare un timp îndelungat. Acesta lucra cu ziua la o persoană din Căuşeşti şi prezenta o criză convulsivă. A fost transportat iniţial la UPU din cadrul Spitalului  «Nicolae Oblu» din Iaşi,  iar ulterior a fost transferat la UPU din cadrul Spitalului  «Sf. Spiridon» Iaşi. 
 
Acesta prezenta hipertemie cu 42,7 grade celsius, era comatos, instabil hemodinamic cu o importantă afectare renală. A fost echilibrat din punct de vedere hemodinamic şi hidroelectrolitic în UPU. În aceste momente se află intubat şi ventilat mecanic”, a conchis prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Răspuns delirant al autorităţilor după ce şalupa unui interlop a ucis un om: „Nu există limită de viteză!”
 
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările