Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Femeie cu probleme psihice, violată simultan de doi bărbaţi. Explicaţia halucinantă a infractorilor: şi alţii au făcut la fel

3
14 Aug 2019 12:57:33
Autor: Ionuţ Benea
Violatorii au recunoscut faptele
Violatorii au recunoscut faptele

Doi tineri din iaşi au fost condamnaţi la câte 8 ani şi 8 luni de închisoare cu executare fiind găsiţi vinovaţi de viol. Ignat şi Constantin Luca, de 26, respectiv 24 de ani, au abuzat sexual de o femeie de 55 de ani, cu probleme psihice.

Violul a avut loc în dimineaţa zilei de 21 aprilie, după ora 4.00. Cei doi tineri au consumat alcool la locuinţa unui prieten şi, după petrecere, au decis să meargă la casa unei femei de 55 de ani despre care ştiau că are probleme psihice şi locuieşte singură. Mai mult, la audieri, cei doi au spus că au mers la acea victimă deoarece ştiau că, de-a lungul anilor, femeia ar mai fi fost violată şi de alţi bărbaţi. 

După ce au intrat în casa femeii, indivizii au dezbrăcat-o şi au ameninţat-o cu moartea. De asemenea, i-ar fi spus că dacă se împotriveşte violului vor chema alţi 6 bărbaţi să o violeze. Ulterior, Ignat şi Luca au întreţinut separat, dar şi concomitent, raporturi sexuale cu victima. După ce au umilit victima, cei doi au plecat, femeia povestind unei rude prin ce a a trecut. Victima a fost dusă la Institutul de Medicină Legală, confirmându-se violul. 

„Fiind audiaţi în calitate de suspecţi şi inculpaţi, Ignat Gheorghe - Lili şi Luca Constantin au recunoscut detaliat acuzaţiile care li se aduc, contestând doar faptul că ar fi violat victima concomitent şi că în realitate doar s-ar fi uitat pe rând, unul la celalalt cum viola victima“, ar fi spus, în timpul anchetei, cei doi.

Judecătorii care i-au condamnat pe cei doi indivizi descriu în termeni duri fapta. „Modul în care inculpaţii au acţionat este unul terifiant, aproape desprins din filmele de groază în care inculpaţii sparg geamurile locuinţei şi surprind deodată victima din somn pe care o dezbracă complet şi o penetrează concomitent anal, vaginal, apoi şi separat, adresându-i-se cu «taci f..», punându-i mână la gură şi ameninţând-o că dacă se mai împotriveşte mai cheamă alţi 6 bărbaţi să o violeze“, a precizat judecătorul de caz, care a mai spus despre cei doi că „au dovedit o dezinhibiţie dusă la extrem, capacitatea de a lăsa frâu liber instinctelor sexuale într-un mod deosebit de brutal, lipsa oricărei temeri faţă de consecinţele sociale/legale ale faptelor lor, precum lipsa oricărei empatii faţă de traumele pe care le provoacă unei persoane prin acţiunile la care s-au dedat fără niciun regret.“ 

Ulterior, la proces, amândoi au recunoscut violul simultan.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Mihai Popescu
14.08.2019, 13:21:04

De data asta justitia a dat un verdict corect. Din pacate se intimpla destul de rar.

Constantine Constantine
14.08.2019, 16:10:30

Daca ar fi existat casele de tolerante acest lucru nu s-ar fi intimplat.berbecii in calduri ar fi mers acolo si si-ar fi rezolvat problemele.Cit timp politicienii (care o scalda) si biserica ( care zice ca e pacat sa existe case cu felinarul rosu insa nu e pacat ca o femeie violata sa aduca un plod pe lume chiar daca a rezultat din viol) se vor opune, violurile vor continua , copile, doamne , domnisore si babe cazind victime abuzurilor sexuale ale unor indivizi desi fenomenul de prostitutia exista la negru si se practica in interesul pestilor.Vrei ca sotia, mama sau fata ta sa fie urmatoarea victima? Atunci fa in continuare ce zice popa.

newhot
14.08.2019, 13:50:00

8 ani este prea putin. Le trebuie un minim de 15 ani de puscarie!

+1 (1 vot)
Modifică Setările