Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Festival dedicat iubitorilor de animale, la Iaşi. Imagini spectaculoase VIDEO

0
22 May 2022 16:22:05
Autor: Andrei Luca
FOTO: USV Iaşi
FOTO: USV Iaşi

La festivalul organizat de Universitatea de Ştiinţe ale Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” au putut fi admirate diverse specii de păsări ornamentale, câini, cai şi iepuri.

Sute de ieşeni au participat în weekend-ul 21-22 mai la Animal Fest, un eveniment organizat de către Universitatea de Ştiinţe ale Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” (USV) din Iaşi pentru întreaga comunitate iubitoare de animale. 

În cadrul evenimentului, participanţii au asistat la parade, expoziţii sau târguri de adopţii, în care au putut fi admirate diferite rase de câini, dar şi alte animale, precum cai, şerpi, animale de fermă sau păsări ornamentale.

Animal Fest by USV a ajuns anul acesta la ediţia a doua şi s-a desfăşurat pe stadionul de Rugby din apropierea universităţii ieşene.

Festivalul s-a încheiat duminică, 22 mai, cu târguri de adopţii, defilare a cailor de la Serviciul de Poliţie Călare Iaşi şi cu vizite la Muzeul de Anatomie şi la Spitalul Veterinar al USV Iaşi. 

FOTO: Universitatea de Ştiinţe ale Vieţii Iaşi

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Conducerea lui Putin se destramă în timp ce el face pauze regulate pentru tratament medical şi este înconjurat de medici, spune un fost spion britanic

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările