Iaşi

articolul anterior articolul urmator

FOTO Rămăşiţele unui bărbat carbonizat, „uitate“ la locul unui incendiu. „Resturile umane sunt împrăştiate de câini“

2
20 Feb 2020 12:06:39
Autor: Ionuţ Benea
La locul incendiu au rămas oase ce par umane despre care localinicii spun că i-au aparţinut victimei FOTO Facebook/Ion Radu
La locul incendiu au rămas oase ce par umane despre care localinicii spun că i-au aparţinut victimei FOTO Facebook/Ion Radu

Un bărbat de 52 de ani din localitatea ieşeană Bohotin a murit acum câteva zile într-un incendiu devastator. Doar o parte din rămăşiţele sale au fost preluate de la locul tragediei de către autorităţi, consătenii victimei reclamând că bucăţi din trup ar fi rămas în casa arsă, fiind mâncate sau cărate de câini.

Situaţia incredibilă a fost făcută publică de un consilier local din Bohotin, care a publicat şi o serie de fotografii cu ceea ce pare a fi un os uman. 

„M-a sunat un prieten şi mi-a spus că resturi umane sunt împrăştiate de câini! Aşa ceva este de neconceput! Asta reflectă trista radiografie a timpurilor în care trăim! Nu mai există milă, nu mai există lege, nu mai există nimic! Doar un pui de pisică îşi plânge stăpânul pierdut cu durere şi sinceritate în amurgul şi mai trist al unei alte seri de pe Valea Bohotinului!”, a relatat Ion Radu, consilier local.

Oamenii din zonă au confirmat cele relatate de consilier, precizând că şi alte părţi ale corpului ars al bărbatului ar fi fost lăsate în urmă de firma care a dus cadavrul la Institutul de Medicină Legală. 

Potrivit unor surse, doar aproximativ un sfert din corpul bărbatului carbonizat ar fi ajuns pe masa legiştilor. Ce a mai rămas din trupul victimei, va fi înhumat vineri, 21 februarie, când va avea loc şi o ceremonie religioasă în sat. 


Casa a ars în totalitate 

Victima nu avea familie şi trăia din mila sătenilor. Nu mai avea curent de ceva vreme şi îşi ilumina casa sărăcăcioasă cu lumânări, acesta fiind, cel mai probabil, şi motivul pentru care casa i-a luat foc.

Potrivit Poliţiei Iaşi, zona a fost securizată înainte şi în timpul efectuării cercetării la faţa locului. Până la acest moment, nu a fost făcută o sesizare cu privire la faptul că rămăşiţele ar fi rămas în casa cuprinsă de flăcări. „Trebuie făcută o expertiză pentru a putea spune că rămăşiţele care au fost publicate pe reţele sociale sunt de origine umană”, ne-au precizat reprezentanţii Poliţiei din Iaşi. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adrian Foangǎ
20.02.2020, 12:43:37

Moldova.

-3 (3 voturi)
Constantin Gadea
20.02.2020, 16:09:47

Rugam pe domnul ministriu Marcel Vela sa-si puna oameni care monitorizeaza incendiile, exploziile, deraerile de trenuri si alte nenorociri semnificative care se repeta des, fiindca poate exista un plan comunistoid de distrugere programata a Romaniei.