Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Gimnasta Andreea Verdeş, premiată astăzi de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi

0
4 Mar 2021 16:19:33
Autor: Andrei Luca
Andreea Verdeş / FOTO: Anna Kull
Andreea Verdeş / FOTO: Anna Kull

Andreea Verdeş a obţinut rezultate extraordinare pentru gimnastica ritmică în acest an, la Moscova, unde a ocupat poziţia a şasea la individual compus.

Andreea Cristina Verdeş, studentă în anul al II-lea la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC), multiplă campioană naţională la gimnastică ritmică, a primit astăzi, 4 martie 2021, din partea Prof. univ. dr. Tudorel Toader, rector al UAIC, diploma de excelenţă pentru rezultatele deosebite obţinute la competiţiile naţionale şi internaţionale în domeniul gimnasticii ritmice.

,,Studenţii noştri ne reprezintă cu cinste în numeroase competiţii naţionale şi internaţionale. Fiecare student al UAIC este foarte bun în profilul în care se specializează, fiecare în parte ne face cinste şi va deveni un ambasador al Universităţii acolo unde va profesa. Andreea ne reprezintă cu mare cinste în toate colţurile lumii” – prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rector UAIC.  De asemenea, Rectorul UAIC a precizat că o formă de susţinere a talentelor sportive este şi realizarea Bazei Sportive a UAIC, „care nu va fi doar a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport sau a Universităţii, ci a întregii comunităţi, urmând a fi deschisă pentru competiţii naţionale şi internaţionale.”, a declarat Tudorel Toader, rectorul UAIC. 

,,Anul acesta va fi destul de greu pentru mine şi sper să reprezint Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi cu succes şi cu mândrie. Mă bucură iniţiativa domnului rector privind realizarea bazei sportive la UAIC şi faptul că sprijiniţi performanţa şi studenţii”.
 
În urmă cu doi ani, Andreea Cristina Verdeş a reuşit să ocupe locul al V-lea la Jocurile Europene de la Minsk-la panglică, iar în acest an, în luna februarie, a participat la Turneul Internaţional de la Moscova şi a concurat la Grand Prix-ul „Alina Kabaeva”, un mare premiu al gimnasticii ritmice mondiale la care au participat 50 de gimnaste din întreaga Europă, unde a reuşit să ocupe poziţia a IV-a la măciuci şi la panglică, poziţia a VI-a la minge şi la cerc şi locul al VI-lea la individual compus.
 
Vă recomandăm să citiţi şi: 

Un român a fost ucis când livra colete Amazon, în Anglia. Comunitatea strânge bani pentru fiica sa de trei luni
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările