Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Iaşi: Schimb de replici dure între şefii judeţului de la prezenţa la muncă

0
13 Jan 2011 07:22:37
Autor: adevarul

Conflictul de la conducerea Consiliului Judeţean Iaşi a fost declanşat miercuri de la dispoziţia preşedintelui Constantin Simirad. Acesta a decis ca ambii vicepreşedinţi şi secretarul CJ să semneze în fiecare dimineaţă în condica de prezenţă.

Iaşi: Ceartă între aleşi pentru firimiturile de la Guvern

Iaşi: Cearta dintre edili ne costă 50.000 de lei

Preşedintele Constantin Simirad a decis să ţină o condică de prezenţă şi pentru demnitarii din instituţie pentru a le justifica activitatea. „Este firesc ca la nivelul unei instituţii prezenţa să fie bine monitorizată. Până şi demnitarii din Parlament consemnează prezenţa“, a spus Simirad.

Cel mai revoltat de această decizie a fost vicepreşedintele Victor Chirilă care i-a cerut demisia lui Simirad din acest motiv. „Îi cer public demisia. Nu sunt angajatul lui, sunt vicepreşedintele judeţului. Regulamentul din CJ nu se aplică şi demnitarilor. Prin această decizie, Simirad arată că nu are activitate“, a reclamat Chirilă.

Preşedintele CJ este decis să-i taie din salariul lui Chirilă fiecare zi absentată.

„Vineri şi luni, Chirilă nu a dat pe la CJ fără nicio explicaţie. AStfel, i se va tăia din salariu cele două zile, doar dacă aduce o adeverinţă medicală. Nu putem tolera o astfel de indisciplină, chiar dacă este demnitar. Nu are decât să acţioneze în instanţă“, a mai spus Simirad.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările