Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Idei de cadouri pentru Crăciun. Ce să împachetezi într-o cutie roşie cu fundiţă

0
13 Dec 2019 06:03:34
Autor: Alina Batcu
Cadou de Crăciun
Cadou de Crăciun

Crăciunul bate la uşă, iar goana după cadouri a început deja. Nu este simplu să alegi un cadou pentru cei dragi şi, mai ales, pentru persoanele pe care le ştii de prea mult timp, asta pentru că ideile de cadouri nu sunt nelimitate.

Sărbatoarea Craciunului este foarte mult legată de verbul „a darui”. În perioada aceasta, cu puţin timp înaintea sărbătorilor de iarnă, toţi alergăm după cadouri. Piaţa abundă în produse care pot fi împachetate frumos într-o cutie roşie cu fundiţă. Dar tocmai aici este problema...Sunt prea multe produse. 

Pentru a veni în ajutorul celor care nu ştiu ce cadouri să mai ofere şi anul acesta, am pregătit o listă cu câteva produse cu care este greu să dai greş în astfel de situaţii. 

1. Produse personalizate

Cu ceva personalizat nu o să dai niciodată greş, orice persoană îşi doreşte să deschidă o cutie de cadou şi să găsească înăuntrul ei ceva ce-i aparţine: numele, o replică de-a ei sau ceva ce o caracterizează. În sprijinul celor care vor să facă un cadou personalizat vine faptul că, în secolul XXI, aproape orice produs poate fi personalizat. De la căni şi haine, până la bijuterii scumpe cu numele sau data de naştere a persoanei iubite. Alege un produs, gândeşte-te la persoana căreia vrei să îl dăruieşti şi personalizează-l în funcţie de preferinţele sale. 

2.Haine croşetate

Deşi e veche ideea de a oferi haine croşetate în perioada sărbătorilor de iarnă, nu dă greş niciodată. Nimeni nu se supără dacă, în dimineaţa zilei de 25 decembrie, găseşte sub brad un produs pufos. Bluze, şaluri sau şosete colorate şi croşetate pot aduce zâmbetul pe buze persoanelor cărora vrem să le dăruim un cadou în perioada aceasta.

3.Cadouri lucrate manual (craft).

Cadourile handmade câştigă din ce în ce mai mult teren în ziua de azi. E uşor de înţeles. Unele sunt chiar ieftine, implică un mic efort din partea celui care le pregăteşte, sunt originale, inedite şi personalizate. Cadourile lucrate manual vin deseori cu o puternică valoare sentimentală.

4.Cărţi

Cărţile reprezintă o sursă importantă de cadouri tradiţionale la preţuri mici. Gândeşte-te cum este persoana pentru care pregăteşti cadoul şi va fi uşor să găseşti cartea potrivită într-un bookshop. 
 
5. O excursie 
 
Pentru cei care vor să facă unele cadouri mai extravagante şi mai speciale, o excursie într-o altă ţară poate fi perfectă. Este o idee modernă de cadou. Orice persoană va aprecia o escapadă într-o altă ţară
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările