Iaşi

articolul anterior articolul urmator

UPDATE VIDEO Incendiu de proporţii la o şcoală din judeţul Iaşi. 50 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările. Clădirea nu avea autorizaţie la incendiu

0
1 Feb 2019 00:17:10
Autor: Ionuţ Benea
Incendiu la şcoala din Lunca Cetăţuii FOTO Radar Iaşi
Incendiu la şcoala din Lunca Cetăţuii FOTO Radar Iaşi

Un incendiu foarte puternic a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la şcoala din localitatea Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, judeţul Iaşi.

UPDATE 09.00 Incendiul a fost stins în cursul nopţii  însă pagubele nu au fost calculate încă. Clădirea se afla în garanţie, lucrările de renovare nefiind încă finalizate. DIn acest motiv, nu avea nici autorizaţie la incendiu de la ISU. 

Potrivit unor marrtori, incendiu a izbucnit din zona în care se află centrala şcolii. Pompierii nu au lansat, însă, vreo ipoteză cu privire la cauza incendiului. 

UPDATE 00.45 Incediul a fost anuntat la 23.35 de trecători. Atunci se manifesta la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp. Este localizat şi se lucreaza lichidare, au anunţat pompierii. Aceştia au mai precizat că nu mai există pericol ca incendiul să se propage. Nu au fost victime.
 

UPDATE 00.20 Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au suplimentat numărul pompierilor care intervin. La faţa locului sunt la această oră 44 de subofiţeri şi 4 ofiţeri. 

Şcoala deserveşte una dintre cele mai numeroase comunităţi rurale din judeţ, localitatea Lunca Cetăţuii fiind situată la doar câţiva kilometri de Iaşi. 

Potrivit unor informaţii, incendiul a izbucnit înainte de miezul nopţii iar la ora redactării acestei ştiri cuprindea aproximativ 1.000 de metri pătraţi din clădirea şcolii. 
 
I
 
Patru echipaje de pompieri cu 30 de subofiţeri au fost trimise la faţa locului pentru a stinge incendiu, potrivit reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 
 
Ştire în curs de actualizare

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii