Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Mărturia unei tinere mame care a scăpat de o posibilă pareză. „Am putut să îmi ţin fetiţa în braţe la doar cinci zile de la operaţie” VIDEO

0
23 Feb 2021 15:26:08
Autor: Alina Batcu
Raluca Loredana Condurache     FOTO Captură Facebook/ Spitalul „Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iaşi
Raluca Loredana Condurache     FOTO Captură Facebook/ Spitalul „Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iaşi

Tânăra mamă spune că a ignorat durerile o lungă perioadă de timp. După ce a ajuns la spital, cea mai mare motivaţie a ei a fost să ajungă acasă pe propriile picioarele, alături de fetiţa sa de patru ani. Pacienta a vorbit şi despre condiţiile din spital.

Raluca Loredana Condurache, mamă a unei fetiţe de patru ani, a scăpat de o posibilă pareză cu ajutorul unei operaţii la coloana vertebrală realizată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iaşi. 
 
Tânăra mamă, în vârstă de 33 de ani, povesteşte care a fost motivul care a determinat-o să meargă la spital, deşi ignorase durerile o lungă perioadă de timp, dar şi ce a bucurat-o cel mai mult după operaţie. 
 
„Am ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi în urma unor complicaţii la coloana vertebrală. Durerile erau persistente de câţiva ani şi au fost ignorate. Durerile s-au amplificat, aveam momente în care nu îmi mai simţeam deloc picioarele, lucru care m-a făcut să ajung la control”, spune Raluca Loredana Condurache.
 
În urma investigaţiilor efectuate, medicii ieşeni au descoperit că tânăra mamă avea o fractură de coloană şi hernie de disc. 
 
Astfel, pentru a nu paraliza, pacienta a ajuns pe masa de operaţie. Intervenţia chirurgicală a fost una foarte complexă şi a durat câteva ore. 
 
„După operaţie m-am trezit în secţia de ATI unde am crezut că mă aflu într-un spital privat. După câteva minute domnul doctor Lucian EVA a venit la mine şi m-a asigurat că operaţia a fost un real succes. Singura mea şansă la o viaţă normală şi pentru a nu paraliza a fost această operaţie care a fost efectuată de către domnul doctor Lucian EVA, împreună cu echipa sa medicală. Încrederea cea mai mare am primit-o de la domnul doctor Lucian EVA, care m-a asigurat că voi alerga lângă fetiţa mea”, a mărturisit Raluca Loredana Condurache. 
 
Tânăra mamă a putut să îşi ţină fetiţa în braţe la doar cinci zile de la operaţie, iar durerile au dispărut.
 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
Atac violent al lui Robu la Dominic Fritz: Crezând că veţi scăpa de DNA, aţi delegat semnăturile şi aţi rămas primar fără portofoliu - unic în România
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările