Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Miting auto-moto pentru autostrăzile Moldovei. „Proiectele avansează în ritm de melc” VIDEO

2
3 Apr 2021 17:35:46
Autor: Alina Batcu
FOTO Arhiva „Împreună pentru A8”
FOTO Arhiva „Împreună pentru A8”

Vicepreşedintele asociaţiei care organizează mitingul a făcut publice câteva detalii despre realitatea din teren, detalii care nu apar în declaraţiile publice şi oficiale.

Reprezentanţii asociaţiei „Împreună pentru A8” anunţă că organizează un miting pentru autostrăzile Moldovei, în condiţiile în care nu sunt mulţumiţi de viteza cu care se mişcă lucrurile în cazul proiectelor de infrastructură rutieră din zona Moldovei. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 aprilie, la ora 12,00, pe DN2, în dreptul localităţii Cristeşti. 

„Proiectele autostrăzilor din Moldova avansează în ritm de melc şi au nevoie de susţinerea civică a tuturor locuitorilor. 

La acest miting vor lua parte oameni de afaceri care împreună conduc firme de mai multe miliarde de lei, cetăţeni care s-au săturat să trăiască în subdezvoltare şi să le fie refuzată orice şansă de a creşte economic, oameni din alte regiuni care doresc o Românie echitabil dezvoltată”, spun iniţiatorii mitingului. 

Potrivit acestora, plecarea se va face din diferite localităţi, după un program deja stabilit. De exemplu, ieşenii vor pleca la ora 10.00, din Bld. Păcurari (Rond Rediu). Cei din Suceava vor pleca la 10.30, din faţa Hotelului Mandachi. Tot la 10.30 vor pleca şi cei din Piaţa Neamţ, locul de plecare fiind Hotel Ceahlăul. 

La 11.30 vor pleca şi cei din Târgu Neamţ, care se vor întâlni în Piaţa Adormirea Maicii Domnului. Botoşănenii îşi vor face plecarea la ora 10.00, din Parcarea Piaţa Centrală, iar cei din Roman vor pleca la 11.00, din faţa Casei de Cultură. 

„La eveniment se va merge, în coloană, cu maşinile personale, nu se va bloca circulaţia, se vor respecta prevederile legale cu privire la răspândirea noului coronavirus.

Grupurile moto şi cele de off-road sunt rugate sa se organizeze separat şi să se deplaseze împreună cu coloanele formate în locaţiile mai sus anunţate”, subliniază reprezentanţii „Împreună pentru A8”. 

Realitatea din teren

Cătălin Urtoi, vicepreşedintele Asociaţiei „Împreună pentru A8” a făcut publice câteva detalii despre realitatea din teren, detalii care nu apar în declaraţiile publice şi oficiale.
 
„Pe teren era un singur utilaj care fora, iar un al doilea utilaj era defect, parcat în curtea unui cetăţean din Miercurea Nirajului. Ce susţinea în şedinţă proiectantul spaniol:
«La Miercurea Nirajului avem acum două utilaje care foreaza, iar un al treilea este în marş către locul de foraj»
 
Cei din CNAIR au sunat în timpul şedinţei reprezentantul lor din zonă, iar acesta confirmă că: «Un utilaj foreaza; al doilea este în marş către punctul de forare (a ajuns în timpul şedinţei, în jur de ora 14.30); al treilea utilaj este defect» Asta este defapt realitatea din teren, realitate constatată şi de noi joi şi vineri (n. red. - 29 martie, respectiv 30 martie)”, scrie Cătălin Urtoi pe pagina sa de Facebook. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Spaniol din Cluj, şocat de preţurile din cel mai scump oraş românesc. „În Barcelona, găseam la banii ăştia şi în centru”
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Tomescu Tom
3.04.2021, 19:25:46

Pariu că vor fi la miting mai mulți polițiști, jandarmi și gardieni .. decât participanți ... :)))

-3 (5 voturi)
Ellie Landau
4.04.2021, 01:57:37

moldova se ridica din patru labe in genunchi, apoi pe burta.

-2 (2 voturi)
Modifică Setările