Iaşi

articolul anterior articolul urmator

O româncă divorţează de soţ fiindcă e „prostul satului”. „În Italia am cunoscut adevărata plăcere”

57
20 Jun 2021 12:18:09
Autor: Andrei Luca
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

O femeie din Iaşi vrea să divorţeze de soţul său dintr-un motiv de-a dreptul hilar. Ieşeanca nu s-a prezentat la proces, însă a trimis o scrisoare prin care îşi justifică decizia.

Un proces de divorţ de la Judecătoria Iaşi a stârnit hohote de râs printre magistraţi. O ieşeancă susţine că nu vrea să se mai întoarcă la soţul ei pentru că acesta este „prostul satului”, dar şi pentru că a cunoscut în Italia „adevărata plăcere a sexului”. 

Femeia trebuia să se prezinte la primul termen de judecată, însă în schimb a trimis o scrisoare, prin care explică de ce lipseşte de la proces. 

“Cu ajutorul surorii mele am reuşit să fug de acasă, spunând că mă duce la muncă. În Italia am cunoscut adevărata plăcere a sexului. Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut sexual, dar în Italia... Am fost o proastă până acum că nu am ştiut ce înseamnă dragostea cu diferiţi bărbaţi şi mai ales cu mai mulţi o dată în acelaşi timp. Femeile din România au şi ele dreptul la fericire, unde mai pui că bărbaţii italieni sunt cu dare de mână. Am ajuns acasă cu mulţi bani şi nu am timp să merg la judecată”, a scris femeia în motivarea trimisă Judecătoriei Iaşi.
 
De asemenea, ieşeanca spune că nu vrea să îl mai vadă niciodată pe fostul soţ şi îşi încheie scrisoarea într-un mod apoteotic. 
 
”Oricum, bărbatul meu reclamagiu este prostul satului şi moare de ciudă că am descoperit adevăratele plăceri ale sexului cu mai mulţi italieni. Italienii sunt mai dotaţi decât românii în toate şi au şi bani. Asta mă face să nu-i refuz când mă solicită pentru partidele de amor. Nu vreau să vin la judecată să mă întâlnesc cu prostul satului. Ciau ragaţi”, a mai scris femeia în scrisoarea trimisă judecătorilor.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Un român, arestat în cazul celei mai odioase crime duble din Franţa săvârşite acum 28 de ani. Cine sunt victimele şi ce alibi avea bărbatul

Costel Constantin, actor: „Eu îi dădeam ponturile lui Amza Pellea la pescuit“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

57 Comentarii

kitty kat
20.06.2021, 12:28:37

Vai de minee...a trebuit så ajungå in Italia ca så descoperea plåcerea...dar si plata in schimbul plåcerii, cred cå asta o motiveazå så "munceascå" din greu la..."obiectul" plåcerii.

+30 (30 voturi)
inuendo
20.06.2021, 12:38:49

Epic! Care are fi sinonimul la Cicciolina în dilcele grai moldoviniesc?

+11 (15 voturi)
un motan intransigent
20.06.2021, 12:48:59

Cicioleana. E bun?

-5 (55 voturi)
Stefan din Nord
20.06.2021, 12:50:38

S-a emancipat taranca Nu-i mai place ce primea in patul conjugal .

-5 (31 voturi)
Zev Zevescu
20.06.2021, 13:04:37

Si domnii magistrati n-au optat pentru o, cum sa spun delicat, audienta privata cu femeia? Poate o puteau convinge ca nu numai in Italia creste leusteanul vanjos?

-4 (22 voturi)

Vezi toate comentariile (57)

Modifică Setările