Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Orban, despre huiduielile de la Iaşi: „Ne aşteptam, au fost două grupuri, unii dintre ei agitatori, inclusiv din galeriile de fotbal“

0
24 Jan 2020 17:48:12
Autor: News.ro
Premierul Ludovic Orban la Iaşi, de Ziua Unirii, unde a fost huiduit de mulţime
Premierul Ludovic Orban la Iaşi, de Ziua Unirii, unde a fost huiduit de mulţime

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri după-amiază, că se aştepta să audă huiduieli în timpul manifestărilor oficiale de la Iaşi de Ziua Unirii, spunând că au fost două grupuri în piaţă, unii dintre ei fiind agitatori.

"Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unii dintre ei agitatori, inclusiv din galeriile de fotbal. Asta este, a fost o atmosferă mai colorată”, a spus premierul Ludovic Orban, la finalul vizitei sale la Iaşi.

În Piaţa Unirii din Iaşi, în timpul manifestărilor oficiale, s-au auzit huiduieli în timpul discursurilor rostite atât de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi de premierul Ludovic Orban.

Oamenii au scandat "Vrem autostradă" şi au afişat mesaje prin care îşi exprimau nemulţumirea că Moldova este neglijată de politcienii de la Bucureşti.

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au participat, vineri, de Ziua Unirii Principatelor Române, la ora 14.30, la depunerea de jerbe la mormântul domnitorului Al. I. Cuza, de la Biserica ”Sfinţii Trei Ierarhi” din Iaşi.

La evenimentele dedicate Unirii Principatelor Române de la Iaşi au participat şi alţi lideri politici, printre aceştia fiind liderul Pro România, Victor Ponta.

Autorităţile din Iaşi au pregătit cu câteva zile înainte Piaţa Unirii, dar şi zonele limitrofe. Lucrători de la societatea locală de salubritate au măturat şi spălat Piaţa Unirii din Iaşi, zona fiind inspectată, joi, în jurul prânzului şi de către primarul Mihai Chirica.

Un tricolor imens a fost întins pe o clădire din zonă, iar pe stâlpii din piaţă au fost montate steaguri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii